favorite parašė:
na mamytes kur dingusios,visos tyli,ar tiek jau uzsiemusios?
mes tai istisai ziadziam
favorite parašė:
mes tai istisai ziadziam
favorite parašė:
Dauguma db. yra perejusios ir fb. Kretingos mamyciu grupe
Lora11 parašė:
Dauguma db. yra perejusios ir fb. Kretingos mamyciu grupe![]()
ot kokios
o mes grizom is daktraes...siaubas kaip nuskausmino mano mazuliuka
gavo du skiepukus
ale priaugom
9.7kg (+700) ir 72 cm (+5)
kraujukas musu geras, taip, kad dabar isvis dziaugiuosi, kad nusprendziau pienuka duot
tik va slapima sake pakartot, nes rado gliukozes, bet iskart ir nuraminos, sae jei butu kas blogai, butu dar kazka rade, o cia tik gliukoze - sake greiciausiai nuo aparato bus uzsilike
taoi del sventos ramybes pasikartosim
pagyre mus uz sedejima, nes mazius visa apziura prasedejo
brigeliukas parašė:
ot kokios![]()
![]()
o mes grizom is daktraes...siaubas kaip nuskausmino mano mazuliuka
gavo du skiepukus
![]()
ale priaugom
9.7kg (+700) ir 72 cm (+5)
![]()
kraujukas musu geras, taip, kad dabar isvis dziaugiuosi, kad nusprendziau pienuka duottik va slapima sake pakartot, nes rado gliukozes, bet iskart ir nuraminos, sae jei butu kas blogai, butu dar kazka rade, o cia tik gliukoze - sake greiciausiai nuo aparato bus uzsilike
taoi del sventos ramybes pasikartosim
pagyre mus uz sedejima, nes mazius visa apziura prasedejo
![]()
o tai visas vyrukas jau
mes irgi si menesi eisim svertis ir skiepuka gausim...oj bus verkimo lb opi panike musu
favorite parašė:
matai kaip jums neblogai,mes irgi jau sedim,tik gal ne taip tvirtai nes kartais nugriunam i sona.na mano mazyle kazkaip nereaguoja i tuos skiepus,tik pasiziuri ir kaip niekur nieko ;0
mes irgi jau sedim, ir gan tvirtai, bando jau ropoti manoji, pasikelia ant ranku kaip reikiant, tik matyt dar nesupranta, kad reikia rankas i prieki det, tai pasikelia ir soka kaip kokia varle, juokingai atrodo
Sveikos,yra db pas mane laiko laisvo.su mazyle gulim ligoninej.buvom apsirgusios,gerem antibiotikus,atrodo jau pasveikom...ir staigiai auksta temp iki 39.9,tik nukrenta ir vel pakyla.neiskenciau ir i ligonine.tai vat lb didelis uzdegimas(lyg buciau antibiotiku nedavusi),pulsas 200 per min,lasino lasaline.ir vat snd jau 2kart temp buvo pakilusi.nesenai nukrito.
Jurate T. parašė:
Sveikos,yra db pas mane laiko laisvo.su mazyle gulim ligoninej.buvom apsirgusios,gerem antibiotikus,atrodo jau pasveikom...ir staigiai auksta temp iki 39.9,tik nukrenta ir vel pakyla.neiskenciau ir i ligonine.tai vat lb didelis uzdegimas(lyg buciau antibiotiku nedavusi),pulsas 200 per min,lasino lasaline.ir vat snd jau 2kart temp buvo pakilusi.nesenai nukrito.
oi vargsiuke mazyte, na linkim greiciau sustipret ir pasveikt
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai