Jettee parašė:
na dabar ir as uzklausiukriksto tevams ka iduosit?
isakymus?
isakymus ir saukstelius
Jettee parašė:
na dabar ir as uzklausiukriksto tevams ka iduosit?
isakymus?
isakymus ir saukstelius
Sveikos, kazkada metu pradzioje, kai nusprendem, kad siemet norim pakrikstyt dukryte buvau prisijungusi prie sios temos, bet kol jokie konkretus darbai nebuvo pradeti tai tik paskaiciau kazkiek ir dingau. Jau neprisiminsite manes tikriausiai....
Tai va - reikalai pagaliau pajudejo, nemazai jau ir nuveikus esu, taciau vis tiek jungiuosi vel ieskoti nauju ideju
Krikstynos musu vyks rugpjucio 23 d. Moletu raj. Didziausia problema buvo surasti kriksto tevus, bet pagaliau juos turim. Siai dienai nuveikti darbai:
Uzsakyti pakvietimai (pati neturiu menines gisleles, tai ieskau FB auksarankiu pagalbos
);
Suderinta data ir laikas baznycioje;
Pati sumaketavau laikrastuka, diplomus kriksto tevams, etiketes sirsiu medui (reiks tik viska dar atspausdint);
Radau suknele mazei (tik dar nenupirkau) ir dairausi aprangos sau
Susitariau su fotografe
Dar like darbai ateiciai:
Surasti kavine, kurioje bus vakariene po ceremonijos (baliaus nedarom), nusipirkti apranga ir batelius, susitarti del sukuosenos ir makiazo, issirinkti ir uzsakyti torta, apgalvoti kokie bus uzkand
ziai prie baznycios, dovaneles seneliams (kol kas visai jokiu ideju....)
mauliute parašė:
As nei vieno is diplomu neteiksiu nes ir pati nenoreciau gaut.kur paskui juos det tuos visus pasizadejimus ir t.t.grazu tik tam kartui paskaityt
O as vat pasizadejimu korteles uzsakiau
visi pasirasys kas ka pazada, graziai surisiu ir I kriksto deze. Vaikutis uzaugs ir gales paskaityt ar visus ispilde pazadus
Permeciau kelis paskutinius puslapius, kad bent susigaudyciau apie ka eina kalba
Daliukas_kns parašė:
Labas mamytes. Gal galite pasufleruoti krikstynu min ir max kainas?
Uoj cia man atrodo nusakyti labai sunku, priklauso nuo noru ir kaip suprantate pati, kas yra krikstynos. Jei svarbiasia yra ceremonija baznycioje ir jokios pompastikos nenorite manau imanoma prasisukti su kokiais 200 Lt (na cia manau uz tiek vaika aprengt, nupirkt zvakute ir paaukot kazkokia suma baznyciai tikrai imanoma). Jei jau norite pademonstruoti savo neribotas finansines galimybes ir surengti puota - irgi tikrai nesunkiai rasite kur isleisti kad ir kokius 10 tukst.
Juk didziausia dalis biudzeto paprastai ir iseina fotografui, sventes vietai ir maistui, aprangai. Pati dabar skaiciuoju, kad isleisim kazkur 1700- 2000 lt, o kiek bus is tikruju sunku pasakyti. Mano pazystamu tarpe irgi dauguma krikstynoms isleido nuo 1000 iki 2500 Lt.
sandrute03 parašė:
Aš atsisiunčiau laikraštuko pvz, redaguoju jį ir iškarpau kas man nereikiaĮdedu savo mažylės foto ir pakeičiu vardus ir kitus duomenis. Aišku darbo labai daug, …
As irgi kopijuoju tuos maketus is interneto, kur ale labai grazus ir spalvingi, tai toks gavosi "kaip ir visu", zodziu nieko labai originalaus.
O dirbu su Microsoft Publisher programa, paprasciau man nei su wordu
damjan parašė:
As dariau tik pasizadejimus (isakymus). Kazkaip nemanau, kad reikia apkrauti tuo "popierizmu" visu, vistiek bus i stalciu ideta ir viskas. Pries iteikiant pasizadej…
As ir pati nemegstu to labai madingo popierizmo. Vis tiek pas visus tas pats per ta pati gaunasi... Turiu nuo vestuviu ir mergvakario ten visokiu palikejimu, diplomu, meiles receptu - tai guli stalciuje ir uzsima vieta, o ismest gaila...
Aijos parašė:
Merginos, gal zinote kokiu graziu zodziu, kurie tiktu kriksto sunui isgraviruoti ant apyrankes? Vardas ir krikstynu data netinka ;)
Aijos parašė:
Merginos, gal zinote kokiu graziu zodziu, kurie tiktu kriksto sunui isgraviruoti ant apyrankes? Vardas ir krikstynu data netinka ;)
Krikstynu proga
o jei rimtai, tai ar ilgo teksto norit? Galit graziaus ko palinket. Visada buk savimi ar kazka panasaus jei trumpai
Gita C parašė:
laba diena, skaitau jusu tema nuo pradziu ir semiuosi ideju kitiems metams.
bet turiu sioki toki klausimeli.esu pakviesta i krikstynas kaip svecias,(pirma kar…
Geriausia butu paklaust gal kazko nori ar reikia. O jei ne tai pirkciau kazkoki isliekamaji daikta ar grandinele ar koki pakabuka, jei mergaite pandora apyranke, beabejo ir I finansus reik atsizvelgt ir kiek artimas tas vaikutis, jei maziukas gal gintaro koki dirbini
Aijos parašė:
Manau reiktu kazka is sirdies parasyt
Lotus parašė:
Geriausia butu paklaust gal kazko nori ar reikia. O jei ne tai pirkciau kazkoki isliekamaji daikta ar grandinele ar koki pakabuka, jei mergaite pandora apyranke, be…
manau radau puikia dovana,bet reik su seima pasitarti.
o pinigai dovanojami? nes tai bus labai didles krikstynos dvieju vaikuciu, ir kazkaip turiu nuojauta kad teveliai tikesis gaut pinigelius,bet as nemegeja dovanoti pinigus todel galvoju kitus varijantus,kadangi krikstynose nebuvusi tai net nezinau ka i ta sarasa i traukti.
galvoju padovanoti kupona paveikslui kad abu vaikucius nutapytu ir liktu prisiminimas www.annalopucha.lt/index.php?p=1_2_Tapybos-darbai-portretai
15 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai