wampyre parašė:
nu blyn as irgi nesuprantu kur taip skuba. juk spes dar su tom kosytem. as isvis tik nuo 4,5 men daviau vaisiniu tyreliu paragaut. ir tai po biskiuka
![]()
na, mano manymu tu irgi skubejai biski, nes gi pati maitini
wampyre parašė:
nu blyn as irgi nesuprantu kur taip skuba. juk spes dar su tom kosytem. as isvis tik nuo 4,5 men daviau vaisiniu tyreliu paragaut. ir tai po biskiuka
![]()
na, mano manymu tu irgi skubejai biski, nes gi pati maitini
Upsiuke parašė:
na, mano manymu tu irgi skubejai biski, nes gi pati maitini![]()
o as nemanau, kad skubejau
nes visa mano mazyles raciona sudare mp. ir tyreles pradziai daviau paraugaut tik po kelis saukstukus ir ne kiekviena diena
ir nekisau per prievarta
o jau normaliai pradejau primaitint nuo 5 men ir su gydytojos palaima
wampyre parašė:
o as nemanau, kad skubejaunes visa mano mazyles raciona sudare mp. ir tyreles pradziai daviau paraugaut tik po kelis saukstukus ir ne kiekviena diena
ir nekisau per prievarta
o jau normaliai pradejau primaitint nuo 5 men ir su gydytojos palaima
![]()
Na jus nuo penkių mėnesiukų tepradėjot rimčiau valgyti,o jom dar nei keturių niera,tik trys su puse..
Fainoraaa parašė:
Na jus nuo penkių mėnesiukų tepradėjot rimčiau valgyti,o jom dar nei keturių niera,tik trys su puse..![]()
mums gydytoja irgi liepe pradeti mokytis valgyti nuo 3.5 men. bet ten tik pasizaidimas su sauktuku buvo.
Fainoraaa parašė:
Na jus nuo penkių mėnesiukų tepradėjot rimčiau valgyti,o jom dar nei keturių niera,tik trys su puse..![]()
tai vat.
nesuprantu as tu mamu kur taip anksti kisa koses. na dar sakyciau, koki obuoliuka ar kazka duoda, o cia 3,5 men kose kisa
wampyre parašė:
tai vat.nesuprantu as tu mamu kur taip anksti kisa koses. na dar sakyciau, koki obuoliuka ar kazka duoda, o cia 3,5 men kose kisa
![]()
nesuprantu paprasciausiai kam to reikia,,, as jau ant saves pykau kad 5iu men neilaukiau, pradejom ragaut kazkur 4,5men kai buvo, nors iki normalaus valgymo dar buvo toli... jei butu mum su viduriukais viskas gerai buve, tai buciau dar istempus, tik jau nenorejau su misiniais eksperimentuoti
vita.luka parašė:
Na zinok, visokiu priezasciu buna. maza kas atsitinka. Mums viduriukai buvo ziauriai kieti. mes pasirinkom geriau slyvu tyre po puse saukstelio suvalgyti, negu vaistus gerti.
na tokias priezastis tai as pateisinu. manau ta puse saukstelio tai tikrai nepakenks. bet jeigu nuo 3,5 jau duoda darzovienes tai nezinau
kokia cia gali but priezastis taip anksti pradet primaitint?
Sveikos mamytes, sian buvo akytes profilaktiskai patikrint, tai viskas gerai, net cilindriuku nebeliko, viena akyte 2.5 kita 1.5 mato, tai yra labai gerai musu amziui, pas Igno gyd buvau uzejus tai sake mum antras priekinis islindo, r tuoj kitas islis, ir sloga del to pas mazaji
sveikutes.kaip cia tuscia visad
mes tai biski su temperatura vakar buvom bet atrodo kad nuo dantu nes biskiuka paraudus gerklyte bet seip nieko daugiu lyg ir ir vakar jau viduriuot pradejo tai lauksim dantuku kada pasirodys
o seip tai mes dideli tinginukai tik verstis pradedam ant pilvo
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai