Emilija_ parašė:
Nebuvo pavykę, bet dar tik pusę metų bandom. Kaip baisu iš tikrųjų dėl nesivystymo.. 🥺 atrodo spėji jau apsidžiaugti įvykusiu stebuklu, o tau likimas ima ir pakiša …
Yra kaip yra
;) buna visko. Susitaikai ir gyveni toliau 😇
Emilija_ parašė:
Nebuvo pavykę, bet dar tik pusę metų bandom. Kaip baisu iš tikrųjų dėl nesivystymo.. 🥺 atrodo spėji jau apsidžiaugti įvykusiu stebuklu, o tau likimas ima ir pakiša …
Yra kaip yra
;) buna visko. Susitaikai ir gyveni toliau 😇
FoxLady parašė:
Sveikos, na man jau paskyre protokola:
Gonal 225
Pirmam ivf turejau gonal, su juo sunkiai kas augo. Dabar rekovelle tai geriau. Bet viskas priklauso nuo fsh
Inanana parašė:
Pirmam ivf turejau gonal, su juo sunkiai kas augo. Dabar rekovelle tai geriau. Bet viskas priklauso nuo fsh
.
Emilija_ parašė:
Sveikos. O mes čia visos tokios, kad ne tik mažarezervės, bet ir su aukštu FSH? Vis dar atsisakau IVF minties, bandom natūraliai. Bet gal veltui švaistau laiką.. pe…
Manau, veltui švaistote laiką. Jau bėgčiau daryti IVF.
Florencia parašė:
Man padkyre bemfola 225 ir luveri. Dviguba stimuliacija. Ar yra kam stimuliavo du kartus? Pasidalinkit patirtim
Mano buvo kiti vaistai, bet taip dvi stimuliacijos, dvi punkcijos. Mano atveju nesistimuliavo ir pirmu kartu, o antru gavosi išvis virn cistos. Tiesiog reikėjo stabdyt po pirmos, matyt. Bet mano bičiulei
Tai tikrai gana sėkmingai dviguba praėjo.
Sveikos. Nežinau dar kaip baigsis, bet galvoju reikia ir čia parašyti, gal kažkams vilties suteiks.
Mano AMh tik 0.2. išpunktavo 9, apsivaisino 5 pirmą dieną, bet dabar lyg ir 6 yra. Šiandien 3d. 2-3 yra geri, dar 3 prastesni. Visus augina iki 5d, nes šįkart negalim kelti šviežiam. Tai laukiu, kas augs, bet šiaip rezultatas prie tokio AMh yra geras kol kas.
Pienės_pūkas parašė:
Sveikos. Nežinau dar kaip baigsis, bet galvoju reikia ir čia parašyti, gal kažkams vilties suteiks.
Labas, cia kaip is fantastikos srities jau prie tokio amh :D. Mano toks pat, tai stimuliavosi 2 ana ivf 😩Kas jusu gydytojas? 🤗
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai