GiedreG parašė:
Laba liuks, as kita men ir startuoju..apie kelinta jum nusimato mm kita men?
snd antra cd diena, tai atrodo 11-18 diena
GiedreG parašė:
Laba liuks, as kita men ir startuoju..apie kelinta jum nusimato mm kita men?
snd antra cd diena, tai atrodo 11-18 diena
Inanana parašė:
snd antra cd diena, tai atrodo 11-18 diena![]()
Man apie 9-10
tai panasiai abiems
Emilija_ parašė:
Sveikos. O mes čia visos tokios, kad ne tik mažarezervės, bet ir su aukštu FSH? Vis dar atsisakau IVF minties, bandom natūraliai. Bet gal veltui švaistau laiką.. pe…
Taip dazniausiai jei mazas amh aukstas buna fsh, pas jumis fsh labai aukstas. Galbut toks ciklas. Ar tik viena karta daretes fsh. Siulau pereiti ivf. Ir negaisti laiko, jei jau bandote ir nepavyksta. Ivf nera ko baisaus.
Emilija_ parašė:
Sveikos. O mes čia visos tokios, kad ne tik mažarezervės, bet ir su aukštu FSH? Vis dar atsisakau IVF minties, bandom natūraliai. Bet gal veltui švaistau laiką.. pe…
Aukstas fsh trukdo kokybiskai augti folikulams. Man kai budavo fsh apie 20- nepastojau. Bet laukiau ir su fsh 13 pastojau. Mano fsh tikrai sokinedavo. Amh buvo panasus, bet folikulu pas mane siek tiek daugiau budavo.
Tikroji3 parašė:
Aukstas fsh trukdo kokybiskai augti folikulams. Man kai budavo fsh apie 20- nepastojau. Bet laukiau ir su fsh 13 pastojau. Mano fsh tikrai sokinedavo. Amh buvo pana…
Tikrai taip, bet biena cikla gali buti ir 3 folikulai o kita penki, taip ir fsh gali svyruoti.
Emilija_ parašė:
Nepaguosiu, nes man jau beveik 2m nepavyksta..
Daugiau ka tyre tai viskas ok, pas vyra isvis puikiai.
09.30 FSH isvis puikus buvo 6.85, AMH 0.90.
Per echo mato 6-8.
Sekanti cikla jau IVF, kadangi kitu jokiu kliuciu nerado, irgi labai tikejausi naturaliai
FoxLady parašė:
Nepaguosiu, nes man jau beveik 2m nepavyksta..
Daugiau ka tyre tai viskas ok, pas vyra isvis puikiai.
Man pavyko paskutini cikla pries ivf
tai ziurekit, gal ir jums stebuklas ivyks ;)
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai