Inanana parašė:
Nes matyt tie trys ir auga su vaistais
Taip. Sake jei siuosyk nepavyks, tuomet kitu kartu siulytu dviguba stimuliacija.
Inanana parašė:
Nes matyt tie trys ir auga su vaistais
Taip. Sake jei siuosyk nepavyks, tuomet kitu kartu siulytu dviguba stimuliacija.
Merginos, labas. Gal kažkas neseniai lankėsi Santarų vaisingumo centre ir gali pasidalinti, iš kokių firmų šiuo metu Santariškės siunčiasi donorines kiaušialąstes? Žinau, kad anksčiau buvo Gametia biobank. Taip pat užmačiau dar ovobank. Ar niekas nepasikeitė? Noriu prieš vizitą pas gydytoją pasiskaityti kas ką siulo.
lizaMthfr parašė:
Merginos, labas. Gal kažkas neseniai lankėsi Santarų vaisingumo centre ir gali pasidalinti, iš kokių firmų šiuo metu Santariškės siunčiasi donorines kiaušialąstes? …
O jums siulo donorines? Jusu koks amh? Ar del kitu priezasciu?
Inanana parašė:
O jums siulo donorines? Jusu koks amh? Ar del kitu priezasciu?
Jo, man siulo donorines kiausialastes. :/ Mano AMH maziau 0,01, o FSH 19.
Bet su 0,06 AMH buvau pastojus naturaliai, taciau buvo persileidimas dėl genetinės ligos. Ir dabar as net nezinau, bijau, kad pastojus vel su savom kiausialastem, vaikas gali buti ligotas.
Sveikos visos. Na pagaliau ir aš su naujienomis. Tai iš 10 mūsų gautų kiaušialąsčių brandžios buvo 8, apsivaisino iš pradžių 5, o paskui sakė prisijungė ir kitos trys. Šiandien 5 paros ir gautos 4 blakstutės. 2 4AA, 1 3AA, 1 3BA. Dviejų dar likimas spręsis rytoj vakare.
aurriukas parašė:
Sveikos visos. Na pagaliau ir aš su naujienomis. Tai iš 10 mūsų gautų kiaušialąsčių brandžios buvo 8, apsivaisino iš pradžių 5, o paskui sakė prisijungė ir kitos tr…
Kokie geri rezultatai 🌸 jums taikė ilgą ar trumpą protokolą? Čia pirmas IVF? Kokia nepastojimo priežastis?
aurriukas parašė:
Sveikos visos. Na pagaliau ir aš su naujienomis. Tai iš 10 mūsų gautų kiaušialąsčių brandžios buvo 8, apsivaisino iš pradžių 5, o paskui sakė prisijungė ir kitos tr…
Laba labai geri rezultatai, koks jusu amh, gal truputi aprasytumet visa skatinima? Kiek dienu kokiais vaistais ir kiekiais?kur ir pas ka lanketes? Kiek iprastai foliu matydavo? Tiesiog domiuosi pries sekanti ivf, nes sis nepavyko...
ievaver parašė:
Kokie geri rezultatai 🌸 jums taikė ilgą ar trumpą protokolą? Čia pirmas IVF? Kokia nepastojimo priežastis?
Taip čia pirmas mano IVF. Priežastis du negimdiminiai ir abu pašalinti kiaušintakiai.
GiedreG parašė:
Laba labai geri rezultatai, koks jusu amh, gal truputi aprasytumet visa skatinima? Kiek dienu kokiais vaistais ir kiekiais?kur ir pas ka lanketes? Kiek iprastai fol…
Pradėsiu visų pirma nuo to, kad man 37 metai. Dėl pašalintų kiaušintakių kitos galimybės pastoti ir neturėjai kaip, tik ivf. Prieš prasidedant skatinimui iki mėnesinių buvo skirti vaistai, nes gydytoja matė, kad geltonkūnis ne pilnai susitraukęs. Skatinimas prasidėjo 3 c. d. su Bemfola 225. Pirmas vizitas 5 skatinimo dieną ir padidinta dozė Bemfola iki 300, pridėti dar vieni vaistai 150 Meriofert. Vizitai, kas dvi tris dienas. Skatinimas prasidėjo rugpjūčio 30 d., punkcija rugsėjo 14 d. Nuo 7skatinimo dienos pridėtas rytais Ganirelix. Paskutinę skatinimo dieną sumažintos dozės Bemfola ir Meriofert. Ir gydytoja man skyrė ne Ovitrelle, o kitą užmiršau jo pavadinimą. Tai vat toks mano kelias. Augo ne taip greitai, bet taip mažieji dolikulai turėjo galimybę pasivyti. Per pirmąją konsultaciją gydytoja tikrai man neminėjo, kiek folikulų mato. Komentaras buvo toks, kad laukti nebėra ko tą parodo ir darytas echoskopas.
aurriukas parašė:
Pradėsiu visų pirma nuo to, kad man 37 metai. Dėl pašalintų kiaušintakių kitos galimybės pastoti ir neturėjai kaip, tik ivf. Prieš prasidedant skatinimui iki mėnesi…
O pas koki gydyotja lanketes? Labai gerai uzaugino..
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai