Sveikos
Almante kokia kaina tu roletu? ar isejo pigiau? kiek sumokejot?
Sima, ant manes atsimenu gydytoja buwo labai supykus, kad gryzom neisbuve viso laiko sanatorijoj, tai kita kart kelialapio nebenorejo duot..
Sveikutės
Aš jau grįžau iš kaimo, skaniai privalgiau, o ir Augustė ekologiškos mėsytės nemažai su bulvių koše suvalgė, man net keista buvo, kad vaikas tiek daug valgė
Parsivežėme žaislą, tai mažoji jau žaidžia
Visi miegai net išlakstė
Edukui ir Zarinutei sveikatytės
Emyra auga auga, po truputį
Almante, iš kur roletus sakėtės?
Mes jau namie
Trumpam prisėdau ir eisiu su vyru pabūt
Išlėkė iki pardės dabar. Jug grįžusi radau orchidėją ant stalo,saldainių dėžę,o vaikams po naują žaislą
Pasirūpino mūsų mylimas tėtis visais
Nu ir kaip jo nemylėt,nu
Pofik ką man ta gyd pasakys,gi iš tos sanatorijos gi vos mūsų patys neišvarė. Ko jūs čia su tokiu mažu,mes tokią ligą pirmą kart matom ir t.t. Eina jie visi nx,lai išmoka man dar kompensaciją už sudegintą kurą ir nervus
Man jau viskas dzin svarbiausia ,kad namie esu su šeima,o daugiau nieko nereikia. Žiauriai Aldo pasiilgau ir savo vyro,o vis kita dzin. Trumpi gyvenimo nesklandumai
...Simona... parašė:
Mes jau namie![]()
Trumpam prisėdau ir eisiu su vyru pabūt
Išlėkė iki pardės dabar. Jug grįžusi radau orchidėją ant stalo,saldainių dėžę,o vaikams po naują žaislą
Pasirūpino mūsų mylimas tėtis visais
Nu ir kaip jo nemylėt,nu
![]()
![]()
![]()
Pofik ką man ta gyd pasakys,gi iš tos sanatorijos gi vos mūsų patys neišvarė. Ko jūs čia su tokiu mažu,mes tokią ligą pirmą kart matom ir t.t. Eina jie visi nx,lai išmoka man dar kompensaciją už sudegintą kurą ir nervus
![]()
![]()
Man jau viskas dzin svarbiausia ,kad namie esu su šeima,o daugiau nieko nereikia. Žiauriai Aldo pasiilgau ir savo vyro,o vis kita dzin. Trumpi gyvenimo nesklandumai
![]()
nu tai jau tikrai, saunuolis tavo vyras, pagirtinai pasielge
ir as jums linkiu romantisk vakaro ;)))
odra fototapetai man irgi patinka
bet aš bute jų neįsivaizduoju...mažai erdvės...nes jie sumažina automatiškai patalpa
va jau name,kokiame svetainėje,arba miegamo kambaryje,jau jau kitas vaizdas
Sima,va kaip brangusis tave pasitiko
auksini vyrą turi ;) ,ne kiekvienai taip pasiseka
gero ir romantiško vakaro jums
rasitaa parašė:
merginos norejau paklaust gal kuri zino kur mazeikiuose daro chemini blakstienu uzrietima?![]()
![]()
sveika, Verenos kirpykloje, pasikviest per fb i draugus, ten apraso viska, kas kaip
dezire222 parašė:
labas rytas![]()
mano naktis vėl be miego...Zarinai vėl kosulys užpuolė...tai abi vargom...
dar negana ryte lakstė,kol krito,ir gera guzą turi pakaušyje...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tai dabar reikės stebėt ją,jai matysiu,kad negerai jai teks lėkti į ligoninę...![]()
ojeje ;( nekas...nu ziurekit, kaip bus su tu guzu, ar uzdejai kanors vesaus ? Turiu tepaliuka, bet kaip tau ji paduot
kai Tomas grys is krepsio, pasuksiu tau, jei ka atvesim...
O mano naktis irgi bemiege
kogero danti auginam, nes nakti keles kas valanda, kas pusvalandi, 5 h truko kantrybe isikeliau pas saves miegot, ryte 9 h ji kaip niekur niekur jau zadina...dbr sedziu su kavos puodeliu, gal nenulusiu
aurelijaz parašė:
sveika, Verenos kirpykloje, pasikviest per fb i draugus, ten apraso viska, kas kaip![]()
ojeje ;( nekas...nu ziurekit, kaip bus su tu guzu, ar uzdejai kanors vesaus ? Turiu tepaliuka, bet kaip tau ji paduot
kai Tomas grys is krepsio, pasuksiu tau, jei ka atvesim...
O mano naktis irgi bemiege
kogero danti auginam, nes nakti keles kas valanda, kas pusvalandi, 5 h truko kantrybe isikeliau pas saves miegot, ryte 9 h ji kaip niekur niekur jau zadina...dbr sedziu su kavos puodeliu, gal nenulusiu
![]()
![]()
duodasi toliau jinai,kaip nežinau kas...
aš irgi 4h jau kėliau pas savęs,nes tiek kaukė...kad siaubas,pati kaip koks lavonas...
bet man su ją miegoti irgi ne kas...raitosi,iš vieno galo,jau atsimerkiu jau vos nekrenta..kitam gale...nafik...košmaras...
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai