.Donata parašė:
O kokiu butent reikia?![]()
Kazko is letrozole, estrofem, progesterono zvakuciu ir leidziamo
.Donata parašė:
O kokiu butent reikia?![]()
Kazko is letrozole, estrofem, progesterono zvakuciu ir leidziamo
Mis1996 parašė:
Kazko is letrozole, estrofem, progesterono zvakuciu ir leidziamo![]()
Turiu likucius letrozoles.ir esteofem, galiu atiduoti kaune
Mis1996 parašė:
Kazko is letrozole, estrofem, progesterono zvakuciu ir leidziamo![]()
estrofem Turiu, galiu atiduoti
siauliai
Fione parašė:
Ar teko kam naudoti progesterona iki 36 pilnu savaiciu? Gydytoja israsiusi naudot, bet skaiciau kad velesniam nestume jis gali buti ir kenksmingas-mano priziurinti …
As naudojau iki pilnu 36sav. leidziama progesterona + zvakute.
36sav nutraukiau, prasidėjo skausmai, kaklelis minkstet pradejo ir 37sav.pagimdziau.
jurgmind parašė:
As naudojau iki pilnu 36sav. leidziama progesterona + zvakute.
36sav nutraukiau, prasidėjo skausmai, kaklelis minkstet pradejo ir 37sav.pagimdzia…
Na va, as ir galvoju kaip pasielgti-iki pilnu 34 tikrai naudosiu, o po to bandysiu mazinti. Aciu uz atsakymus visoms.
BigDream7 parašė:
Sveikos, ar buvo kažkam, kad gydytojas paskyrė nutraukti Zibor (ar analogišką vaistą), nors progesteroną dar nusimato ilgai naudoti?
Laba, man nutraukė fraxiparine 8sav kiek pamenu, o prg leidžiamus ir crinone naudojau iki 12+ ir po to žvakutes iki 15sav
Braškė.. parašė:
Laba, man nutraukė fraxiparine 8sav kiek pamenu, o prg leidžiamus ir crinone naudojau iki 12+ ir po to žvakutes iki 15sav
O nebuvo rekomenduota sekti kraujo krešumą, ar netirštėja? Man kažkaip neramu, nes man po covido ir skiepo pastebėjau linkęs kraujas patirštėti.. o tai, kaip suprantu tikrai negerai nėštumui..
BigDream7 parašė:
O nebuvo rekomenduota sekti kraujo krešumą, ar netirštėja? Man kažkaip neramu, nes man po covido ir skiepo pastebėjau linkęs kraujas patirštėti.. o tai, kaip supra…
Ne, nieko neskyrė, bet aš jį pradėjau leistis vien dėl to, nes man hiper po įkėlimo buvo ir kai iš gimdos dingo laisvas skystis gydytoja sakė nebenaudot, nes nebereikia, dar aspiriną gėriau iki 14sav 😊 Pasidarykit pati kraujo tyrima dėl krešumo jei baiminatės 😇
Braškė.. parašė:
Ne, nieko neskyrė, bet aš jį pradėjau leistis vien dėl to, nes man hiper po įkėlimo buvo ir kai iš gimdos dingo laisvas skystis gydytoja sakė nebenaudot, nes nebere…
Ačiū
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai