Ragdoll parašė:
Kiek jau bus laiko per vizitą? Man pamatė 6+0 🥰Nors atrodė, kad pati gine šiek tiek abejojo ar ten tikrai širdelė 🤔
Pagal mano skaičiavimus pagal mėnesinės turėtų būt 5 +.
Punkcija buvo kovo 28d.
Ragdoll parašė:
Kiek jau bus laiko per vizitą? Man pamatė 6+0 🥰Nors atrodė, kad pati gine šiek tiek abejojo ar ten tikrai širdelė 🤔
Punkcija buvo kovo 28d.
Milduteee parašė:
Sveikos, gal cia yra besilaukianciu dvynuku? Per pirma apziura pamate 2 isitaisiusiu mazylius, bet vienas kiek mazesnis ir lyg neturi gemalinio maiselio, kaip sake …
Sveika, as laukiausi dvyniu 35, pagimdziau jau 36. Mano pirmieji vaikai. Nestumas buvo labai lengvas. Jokiu stipriu pozymiu ,negalavimu.Ilgai dirbau darba , kuriame kartais ir fizines jegos prireikdavo.Gyvenau labai iprasta gyvenima .Nors priaugau 20 kg , bet pilvukas buvo nedidelis , aplinkinius stebino , kad ten du vaikai
net medikai prie cezari stebejos
beje kilogramai povisko labai greit istirpo. Is pacio nestumo tik paskutiniai men buvo sunkesni ,bet manau ir su vienu leliuku taip buna. Dvynius pilnai isnesciojau.Planinis cezaris del pirmo dvynio sedimos padeties buvo 37+6sav. Viskas praejo labai sklandziai tiek operacija , tiek atsigavimas ,gyjimas. Cia mano pozityvi dvyniu nesiojimo istorija
Milora1111 parašė:
Punkcija buvo kovo 28d.
Tai tikrai dar nematys plakancios sirdutes, dabar iš esmes tik patvirtintis, kad nėštumas vietoje 🙏😊
Braškė.. parašė:
Normalu, jūs džiaukitės, kad gerai jaučiatės,nepykina,neskaudą pilvo ir visko kito 😅 Po punkcijos būna išdidėjusios kiaušidės, vienom greičiau atsistato,kitom lėčia…
Laba🙂aš laukiuose dvynuku, man 26sav.,bet jauciuosi as tikrai gerai, tik pilvelis greiciau augti pradejo, ypac po 23 sav. kaip ant mieliu atrodo🙂🙂😁bet kolkas tikrai jokių bedu nera daugiau.Viskas bus gerai. Man pradzioj irgi sake, kad gal vienas nesivystys, tad dazniau V prase, kad atvaziuociau vizitams,nes tai mazesnis vienas buvo, tai sirdele silpniau plake, bet galiausiai viskas issilygino ir paskutini syki skyre 10gr. juos🙂 žinau, kad bus tikrai veliau sunkiau, bet tie stuksenimai pilve viska atperka, visas abejones, 💓
MOT1 parašė:
Laba🙂aš laukiuose dvynuku, man 26sav.,bet jauciuosi as tikrai gerai, tik pilvelis greiciau augti pradejo, ypac po 23 sav. kaip ant mieliu atrodo🙂🙂😁bet kolkas tikrai…
Kaip smagu! Aciu uz pasidalinima 🥰
Moterys, kaip su gimdos kietėjimu? Nes man kasdien užeina tokie nemalonūs jausmai, kaimažoji verčiasi ar pernelyg judri patampa visas pilvas pasidaro akmeninis, įsitempia, prasideda maudimas kaip per mm ir gimda net jaučiu kaip visa suakmenėja irgi ir tampa kieta ir skausminga. Praeina po poros minučių. Ar čia jau paruošiamieji skaitosi? Būna 2-3 kart per diena, tokie "spazmai" dažniausiai kai prigulu ar atsipalaiduoju.
Magnį geriu ištysai, jis man padėdavo ankščiau bet dabar kai auga pilvas padažnėjo ir tų skausmų. Ar čia reikia sunerimti ar taip ir turi būti? Ginės klausiau, sakė kad nieko tokio, stipriai nekomentavo nieko... Nebent užeina nepraeinantis skausmas tada jau į priėmimą
Laputė1 parašė:
Moterys, kaip su gimdos kietėjimu? Nes man kasdien užeina tokie nemalonūs jausmai, kaimažoji verčiasi ar pernelyg judri patampa visas pilvas pasidaro akmeninis, įsi…
Aš tai irgi nelabai suprantu, kas yra tas kietejimas. Nes man kai abu vaikai pradeda vartytis, ar kažkaip skersai, nežinau kaip jie ten buna, bet pilvas pasidaro kietas, atrodo net padideja, sunku susilenkt pasidaro, net kvepuot. ir po kiek laiko vel suminkšteja. Bet man nei skauda nei ka, tai as m
galvoju, kad cia normalu, del ju padeties...o gal ir ne. reikes gydytojos paklaust. Bet man syki, kai echoskopa dare tai irgi toks jausmas buvo ir matesi, kad vaikai ten keite pozas...
Laputė1 parašė:
Moterys, kaip su gimdos kietėjimu? Nes man kasdien užeina tokie nemalonūs jausmai, kaimažoji verčiasi ar pernelyg judri patampa visas pilvas pasidaro akmeninis, įsi…
Gimdos susitraukimu iki 10k per para, yra norma. Bet, jie neturi buti skausmingi, ir ilgai testis. Vykciau apziurai.
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai