Gail parašė:
Dekui uz grazius zodzius🥰 tai toks ir yra planas jei viskas gerai, bus visiems Kaledine dovana🫢😀
Aš ir turėjau tokių planų jei būtų ivf lapkričio 3 d pavykęs, bet dabar tikiuosi, kad kitų stebuklų saulauksiu 🤗
Gail parašė:
Dekui uz grazius zodzius🥰 tai toks ir yra planas jei viskas gerai, bus visiems Kaledine dovana🫢😀
Aš ir turėjau tokių planų jei būtų ivf lapkričio 3 d pavykęs, bet dabar tikiuosi, kad kitų stebuklų saulauksiu 🤗
Svara parašė:
Tikiu kad sulauksite🤞🏻🤞🏻siunciu geriausias mintis i visata😌
Gail parašė:
Tikiu kad sulauksite🤞🏻🤞🏻siunciu geriausias mintis i visata😌
❤
Sakykit, kaip skaiciuojasi savaites po ivf?🙈
Vakar buvau pirmam echo, bet gydytojas taip ir nepasake, o as aisku pamirsau paklausti.
Man buvo ilgasis protokolas, punkcija daryta lapkricio 2 diena. Keltas 3 paru embrionas lapkricio 5 ir 5 paru lapkr. 7 diena. Hcg darytas 16 diena. Tai iseina 5 sav? Ar gerai suprantu☺️
Saulesspindulelis1 parašė:
Vakar buvau pirmam echo, bet gydytojas taip ir nepasake, o as aisku pamirsau pakla…
Va cia galite pasiziureti
https://flo.health/tools/ivf-due-date-calculator
Voverynas parašė:
Va cia galite pasiziureti
https://flo.health/tools/ivf-due-date-calculator
Aciu☺️
Vakar buvau pirmam echo, bet gydytojas taip ir nepasake, o as aisku pamirsau pakla…
Skaičiuoja dvi savaites prieš apvaisinimą.
Man visada visur skaiciuoja nuo oaskutiniu menesiniu pirmos dienos. Taikytas trumpas protokolas, bet niekas nesigilina. Bent jau Vilniuje kiek esu susidurus
Leila36 parašė:
Man visada visur skaiciuoja nuo oaskutiniu menesiniu pirmos dienos. Taikytas trumpas protokolas, bet niekas nesigilina. Bent jau Vilniuje kiek esu susidurus
Na taip ir as taip skaiciuociau, bet as menesiniu neturejau apie 1 men, nes leidausi difereline pries stimuliacijas, del cistos. Ir kai ji isnyko tada pradejom stimuliacijas, o mm taip ir nebuvo.
Na taip ir as taip skaiciuociau, bet as menesiniu neturejau apie 1 men, nes leidausi difereline pries stimuliacijas, del cistos. Ir kai ji isnyko tada pradejom stim…
Paziurekit israsuose arba e.sveikatoj - darė echo, tai turejo surasyti visus duomenis ir kiek savaiciu
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai