Leila36 parašė:
Antraji FET dariausi per peitu pertrauka 😀 sekmingai isitvirtino ir auga 🥰
Dekui palengvejo labai man
Leila36 parašė:
Antraji FET dariausi per peitu pertrauka 😀 sekmingai isitvirtino ir auga 🥰
Astuliuks123 parašė:
Na bet mano darbas ne fizinis. Po proceduros leidzia paguleti 20-30min. O tada jau iprasta veikla uzsiimti. Man kaip tik sake nereikia specialiai guleti ir pan, geriau jau ramiai pasivaikscioti ir tt.
Astuliuks123 parašė:
Aš po FET galvojau taip: taigi kiek daug būna neplanuotų nėštumų ir niekas net neįtaria, kad organizme įvyko apvaisinimas ir gyvena įprastą gyvenimą. Aš pati dirbdau daug (esu odontologė, todėl darbas nėra lengvas). Man atrodo tas gulėjimas dar blogiau, nes neturint veiklos, pradedi galvoti "o kas, jei...". Mes su vyru susitarėm, kad iki hCG dienos nedarysim NT, nieko nekalbėsim ir visus galimus ankstyvus simptomus ignoruosim. Tai ir laikėmės to, o dabar jau visai greitai mūsų trijų susitikimas laukia🥰 apskritai iki pat dekreto daug dirbau, nors nėštumas mano sunkokas, du kartus ligoninėj gulėjau, kasdien su skausmais, bet galvoju reik augint aktyvų vaikutį ir viskas bus gerai☺️😅
Reziume, ką norėjau pasakyti ir patarti: nesureikšminti fakto, kad kažkas galbūt vyksta ir neužsiciklinti ant to
gyventi įprastą gyvenimą ir viskas bus gerai❤️ Visoms linkiu didžiausios sėkmės ir sergu už kiekvienos sėkmingą istorijos pabaigą❤️
Popytė parašė:
Aš po FET galvojau taip: taigi kiek daug būna neplanuotų nėštumų ir niekas net neįtaria, kad organizme įvyko apvaisinimas ir gyvena įprastą gyvenimą. Aš pati dirbda…
Labai džiugu už Jus! o kodėl teko ligoninėj lankytis? Nes man irgi šį kartą norėjosi to lengvumo, ir gydytojas po įsodinimo paragino išvis gyvent įprastą gyvenimą, išvis nieko nekeisti, tada pirmas vizitas echo pasakė, kad viskas labai gražu, atrodo gerai. Ir tada po 4d kraujavimas, maudimas ištisinis, pasididinau PGR, dabar vėl gerai jaučiuos, bet visą šią savaitė nebepavyko gyventi to įprasto gyvenimo, neramios mintys ėmė viršų, pradėjau labiau gulinėti, nes simptomai tarsi gręsiančio, tai šiandien einu pažiūrėti, kokia ištikro situacija po to krauajavimo, Bet kažkaip sunku pilnai atsipalaiduoti kai jau esu turėjusi persileidima, ir vis tos mintys atsisuka atgal....
Astuliuks123 parašė:
Sveiki. Noreciau paklausti o ka sake gyditojai po kiausinelio-embriodo perkelimo? Ar galima eiti i darba ar reikia gulimo rezimo? Nes niekas nesake nieko o is, pazy…
As taip pat negulejau, ejau i darba (nes nera fizinis), dar ta pati vakara nuvaziavom pas draugus. Atrodo kai esi tarp geru emociju, viskas sekmingiau. O namie guletum ir programuotum save tik apie viena dalyka🤔aisku jei darbas labai fizinis, manau reiktu prisisaugot.
Voverynas parašė:
Labai džiugu už Jus! o kodėl teko ligoninėj lankytis? Nes man irgi šį kartą norėjosi to lengvumo, ir gydytojas po įsodinimo paragino išvis gyvent įprastą gyvenimą, …
Oi kaip jus suprantu.. man gresiantį rašė iki 25 lyg savaitės. Irgi kraujavau 5 savaitę. O ligoninėj tai pirmą kartą dėl sąmonės praradinėjimo (buvo 10sav), po to gulėjau 23sav dėl pilvo skausmų, gimdos spazmų ir kalio trūkumo.
Tikiu, kad sunku nuvyti mintis, bet Jūs labai pasistenkit❤️ Laikau sukryžiuotus🤞🏻❤️ Parašykit kaip seksis, jei tik norėsit❤️❤️
Popytė parašė:
Oi kaip jus suprantu.. man gresiantį rašė iki 25 lyg savaitės. Irgi kraujavau 5 savaitę. O ligoninėj tai pirmą kartą dėl sąmonės praradinėjimo (buvo 10sav), po to g…
Eina sau kokia patirtis...o tai kodel rase gresianti, visa ta laika? Aisku tokios patirtys sustiprina, bet ir traumuoja kazkiek, as pirmo nestumo metu pergyvenau, bet visai kitaip, nes net neisivaizdavau ka reiskia tas persileidimas, poto kai patyriau tai, dabar man vistiek iskyla tie vaizdiniai, ir tikrai stengiuosi nenuodyti blogomis mintimis, bet jeigu sumaudzia, suskauda, iskart nerimo signalai.
Sian ryte buvau pas gydytoja, kol kas viskas gerai
Gitannaa parašė:
Štai kokios rekomendacijos po įkėlimo.
Aš po įkėlimo ėjau tiesiai į tualetą ir išėjau iš klinikos. Su vyru keliavome į prekybcentri, daug vaiksciojome, namie grįžus irgi ne gulėjau. Tad nemanau kad tas gulejimas turi didelės įtakos galutiniam rezultatui
Voverynas parašė:
Eina sau kokia patirtis...o tai kodel rase gresianti, visa ta laika? Aisku tokios patirtys sustiprina, bet ir traumuoja kazkiek, as pirmo nestumo metu pergyvenau, …
Tai gresiantį rašydavo dėl pilvo skausmų, gimdos spazmų ir kad pilvas visada kietas kaip akmuo, gydytojai sakė, kad gimda pasiruošusi gimdyti, kai paskutinį kartą gulėjau ligoninėj, tik, ačiū dievui, kaklelis ilgas😅😅
Tikiu, kad iškyla visi prisiminimai, bet stenkitės negalvoti ir neprisiminti.. linkiu, kad viskas iki pat galo būtų gerai❤️🤞🏻
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai