E-ienė parašė:
tai pas jus gal kitokia situacija? nes aš neturiu darbdavio.. o 2018m tik dirbau.. tai lauksiu sprendimo..
Supratau...
E-ienė parašė:
tai pas jus gal kitokia situacija? nes aš neturiu darbdavio.. o 2018m tik dirbau.. tai lauksiu sprendimo..
Supratau...
E-ienė parašė:
Idomu ir man, nes aš irgi dirbau tik iki 2019 liepos...
Leila12 parašė:
Idomu ir man, nes aš irgi dirbau tik iki 2019 liepos...
tai va, nu absurdas būtų tada tikrai jau.. jau taip neplanuotas vaikas, ir dar išmoka nepriklausytų.. (ašku ne išmokoj esmė, nu, bet gi visos nori tų papildomų pinigų, kad pasiruošti ), kai nu niekaip net norėdama dirbt negalėjai
E-ienė parašė:
tai va, nu absurdas būtų tada tikrai jau.. jau taip neplanuotas vaikas, ir dar išmoka nepriklausytų.. (ašku ne išmokoj esmė, nu, bet gi visos nori tų papildomų pini…
Bet kas cia per naujas istatymas? Gal sodra siunte kas konkreciai keiciasi, nes neteko nk girdeti...
Leila12 parašė:
Bet kas cia per naujas istatymas? Gal sodra siunte kas konkreciai keiciasi, nes neteko nk girdeti...
Niekas nesikeite, matomai nauja gal "darbuotoja".
Į nga eisiu nuo 03.01, tai kaip suprantu skaičiuos vidurkį nuo 2022.02.01 iki 2023.01.31? ir dar noriu paklausti Kaip pasiūlysit geriau rinktis 18 ar 24 mėnesių laikotarpį? Jeigu tėtis galės pasinaudoti tais neperleidžiamais mėnesiais( todėl kad atlyginimas daug didesnis ir galės ,,dirbti''( dirbs tiesiog sau) paėmęs vaiko priežiūros atostogas, o aš mama paimsiu neapmokestinamų atostogų ir būsiu vistiek su vaiku)
Mylimuke24 parašė:
Labas vakaras, esu motinystes atostogose 2 metams, antrus metus užrašiau ant vyro. Planuoju išeiti iš darbo, užsiregistruoti UZT ar man priklausys bedarnio pašalpa?…
Taip
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai