Souri parašė:
Dija, istverei nepasidariusi testuko?![]()
Jau parasiau, kaip kvailai padariau
geriau buciau su rytiniu pasidarius, o tai dbr abejoniu yra
Souri parašė:
Dija, istverei nepasidariusi testuko?![]()
Jau parasiau, kaip kvailai padariau
geriau buciau su rytiniu pasidarius, o tai dbr abejoniu yra
Labukas, atsiprasau , kad ne i tema, bet gal cia surasiu greiciau atsakyma
, pas mane jau trecia diena rodo reigiama rezultata ovuliacijos testas ( tik vakar i vakara buvo blankesnis-neigiamas o siandien vel ryskus teigiamas) tai jau nebesuprantu kada man ta ovuliacija bus merginos patarkit ?
Spingsule parašė:
Man 3ia diena mm veluoja.Bet siandien testo nedariau.Sakyciau pojuciai stipraus pms.Pykina ,galva sukasi.Nestukes tokius pojucius manau jaucia nuo 6,7sav.Jautri ir …
Taip gali. Man paciai paskutini cikla (kai pastojau db), O ivyko tik 34CD nors metus laiko mano ciklai trukdavo 29-31d.
neziniuke741741 parašė:
Labukas, atsiprasau , kad ne i tema, bet gal cia surasiu greiciau atsakyma, pas mane jau trecia diena rodo reigiama rezultata ovuliacijos testas ( tik vakar i v…
O bkt nematuoji? Lengviau sugautyt ov kaip ir bkt matuojama
o seip darykit nd vis, gal uzkibs ;)
Isabelle parašė:
Taip gali. Man paciai paskutini cikla (kai pastojau db), O ivyko tik 34CD nors metus laiko mano ciklai trukdavo 29-31d.
As nuo 14 ciklo dienos geriu duphastona visada tai kaip laikrodis mano mm ateina 26 ciklo diena, pries tai testu nedarydavau tai nezinau kaip budavo kitus ciklus tik si karta pirma karta darau po ilgos pertraukos vel, na tada belieka tik laukti, gal ir man kas pavyks
ClipClop parašė:
O bkt nematuoji? Lengviau sugautyt ov kaip ir bkt matuojamao seip darykit nd vis, gal uzkibs ;)
Vis ruosiuosi pradet matuoti, bet rytais atsikeliu ir po kokios valandos suprantu kad pamirsau pasimatuoti, na taip belieka tik darbuotis ir tiketis
laukiantistebuklo parašė:
o pas mane balta balta.ech
O man lyg atrodo, kad kazkas smezuoja. Zinoma, gal cia tik man. Taip atrodo
linkiu, kad tai butu ko norite
Aš irgi kažką matau!!!
tai,kad yra ruzavas vaiduoklis
3 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai