Jurgita@@ parašė:
Sveikinu!!!![]()
aciu labai
Jurgita@@ parašė:
Sveikinu!!!![]()
aciu labai
riesinuke parašė:
Labas mielosiostaigi paklausiau vaikino ir siandien pasidariau testa
ir va ziurekit ka isvydom
![]()
oho, sveikinu!!
Labas merginos
Visa kunkuliuoju is dziaugsmo ir nezinomybės. Ir be galo dziauugiuosi ir esu nezinioje...kadangi laukiame stebuklėlio metai ir niekaip nesulaukiam. siandien 3 dienos kaip veluoja m.m. nors pozymiai jau kokia savaite kaip pries m.m pasidariau du testukus vienas rode tik viena juoste (eurovaistines), o kitas evitest neryskia antra juostele
Kaip jus manot ar gali buti nestumas? 

Kilki parašė:
Labas merginos![]()
Visa kunkuliuoju is dziaugsmo ir nezinomybės. Ir be galo dziauugiuosi ir esu nezin…
man cia ryskiai teigiamas
Kilki parašė:
Labas merginos![]()
Visa kunkuliuoju is dziaugsmo ir nezinomybės. Ir be galo dziauugiuosi ir esu nezin…
Kaip smagu! Sveeeeeeikinuuu!
Kilki parašė:
Ačiū be galo ... nežinau kaip dabar nusiraminti .....degu dėl emocijų
gal žinote, kada jau galiu pas gydytoją eit
![]()
na, palaukite savaitele
daznai labai ankstyvo nemato ir tenka eiti ir vel.
Kilki parašė:
Labas merginos![]()
garantuotai
piktzoliukas parašė:
oho, sveikinu!!![]()
Kilki parašė:
Labas merginos![]()
aciu piktzoliukas
, o Kilki sveikinu tave:). Man irgi jau kaip 3d veluoja. Katik zvilgtelejau i testa tai praejo valandele tai zinokit tokia ryski antra
o manasis nori bekt skelbt visiem
riesinuke parašė:
aciu piktzoliukas, o Kilki sveikinu tave:). Man irgi jau kaip 3d veluoja. Katik zvilgtelejau i testa tai praejo valandele tai zinokit tokia ryski antra
:bab…
Sveikinimai ir Tave didziausi
Mano vyras irgi labai apsidziauge, bet sako dar palaukim, kai tikrai busim uztikrinti, na ir nesakykim kuri laika, o man taip norisi, taip norisi nors su geriausia drauge pasidalinti savo zinia :), ir mama ka tik skambino.. ir turejau laikytis nepasakius bet gerai, kad su Jumis galiu pasidalinti. Beje, riesinuke, o po kurio laiko tau ji pradejo rysket, man po 3 min pasimate, o po kokiu 8 min jau buvo tokia kokia foto, dabar dar ryskesne, bet nera tokia pati kaip pirma
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai