xaciux parašė:
jo pirmi metukaitai kad man paciai tik 21
![]()
Mums taip pat 07.23
xaciux parašė:
![]()
Mums taip pat 07.23
xaciux parašė:
![]()
oho tai tu jaunute klausyk musu
nu va jus cia visos apie vestuves snekat ir as pasidalinsiu tai va ziurim su brangiausiu ukininkas iesko zmonos ir vienas ukininkas atsiklaupe ant keliu ir klause ar busi mano mergina, tai as savajam sakau nu va o tu manes net neklausiai ar busiu tavo mergina tai jis atsisuka ir klause ar busi mano mergina sakau gal jau pervelu tai klausti
patilejo kazkiek laiko atsisuka ir sako ar busi mano zmona, o ka jus manot ka as jam pasakiau
sakau jei cia toks pasipirsimas tai reiks pasistengti normaliam ir tada gausi atsakyma
tai va taip buvo man ir suprask kaip nori jo ta pasakyma ar bajeris ar rimtai
dabar lauksiu tikro pasipirsimo (tikiuosi jis mano namioka suprato, nes gi buvau pasakius grieztai kad netekesiu tai dabar kaip ir daviau namioka kad gal ir sutiksiu
)
rutis82 parašė:
nu va jus cia visos apie vestuves snekat ir as pasidalinsiu tai va ziurim su brangiausiu ukininkas iesko zmonos ir vienas ukininkas atsiklaupe ant keliu ir klause ar busi mano mergina, tai as savajam sakau nu va o tu manes net neklausiai ar busiu tavo mergina tai jis atsisuka ir klause ar busi mano mergina sakau gal jau pervelu tai klaustipatilejo kazkiek laiko atsisuka ir sako ar busi mano zmona, o ka jus manot ka as jam pasakiau
sakau jei cia toks pasipirsimas tai reiks pasistengti normaliam ir tada gausi atsakyma
tai va taip buvo man ir suprask kaip nori jo ta pasakyma ar bajeris ar rimtai
dabar lauksiu tikro pasipirsimo (tikiuosi jis mano namioka suprato, nes gi buvau pasakius grieztai kad netekesiu tai dabar kaip ir daviau namioka kad gal ir sutiksiu
)
niu man rodos bairis, rimtam pasipirsimui reikia rimtai pasiruost kaip tu sakai
niu pasipasakojam kaip kam pasipirso
ja ja jaunute musiau forume jauniause
oj pasipirso kaip ....
buvo kucios ir uosviene sako einam apkabinsi tvora nu mes greit i batus nuvarem apkabinau ta tvora ji suskaiciavo kiek tu metaliniu strypu apkabinau sako istekesi kita met sakau nesamone mes neplanuojam o jau norint vasara zenytis reikia nest jau pareiskimus....nu ir ka jus galvojat
vaikstam su MB po miesta tas tik tymp ir i metrikacija mane
nu pasake kokiu dokumentu reikia viska kita diena nunesem tai ir pridavem pareiskimus gavom data nusipirkom sampano visiems pranesem
atejo mano gimtadienis (geguzis) atvaziuoja vyrelis sako varom iki tevu as tik strygt i masina ogi vaziuojam visai ne pas tevu
nusiveze i tapacia vieta kur paprase draugauti ant tokio ezero o tam ezere tokia sala yra nu ir ka mano vyras issitraukia dydele roziu puokste gal koki 50
atsiklaupe issitrauke zieduka ir paprase tapti jo zmona
ir liepa mes jau buvom kaip vyras ir zmona
xaciux parašė:
ja ja jaunute musiau forume jauniauseoj pasipirso kaip ....
buvo kucios ir uosviene sako einam apkabinsi tvora nu mes greit i batus nuvarem apkabinau ta tvora ji suskaiciavo kiek tu metaliniu strypu apkabinau sako istekesi kita met sakau nesamone mes neplanuojam o jau norint vasara zenytis reikia nest jau pareiskimus....nu ir ka jus galvojat
vaikstam su MB po miesta tas tik tymp ir i metrikacija mane
nu pasake kokiu dokumentu reikia viska kita diena nunesem tai ir pridavem pareiskimus gavom data nusipirkom sampano visiems pranesem
atejo mano gimtadienis (geguzis) atvaziuoja vyrelis sako varom iki tevu as tik strygt i masina ogi vaziuojam visai ne pas tevu
nusiveze i tapacia vieta kur paprase draugauti ant tokio ezero o tam ezere tokia sala yra nu ir ka mano vyras issitraukia dydele roziu puokste gal koki 50
atsiklaupe issitrauke zieduka ir paprase tapti jo zmona
ir liepa mes jau buvom kaip vyras ir zmona
![]()
![]()
nice
as tj nujauciau kad man pasipirs
tada dar studijavau vazinejau, puse savaites namie, puse moksle.
Niu grįžau žiūriu tvarka namie, ir taip išdekoruota romantiškai, bet pas mus taip dažnai būdavo labai neatkreipiau dėmesio, po ogogo ir pasipirso
man tiko, namie savoj aplinkoj. As taip ir įsivazdavau viska
Geriausia tj ziedelis
niekad nenusimausiu
ziauriai grazus
xaciux parašė:
tai tada reik ait fotika traukt![]()
eik eik traukti
idomu bus paziureti
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai