Ruth parašė:
As esu![]()
oi prisijungiau ir as pi igo laiko,na va,,,,as jau 54 d nuo paskutiniu menesiniu nesusergu,daraus testus kas dvi dienas
Ruth parašė:
As esu![]()
oi prisijungiau ir as pi igo laiko,na va,,,,as jau 54 d nuo paskutiniu menesiniu nesusergu,daraus testus kas dvi dienas
prudencija parašė:
oi prisijungiau ir as pi igo laiko,na va,,,,as jau 54 d nuo paskutiniu menesiniu nesusergu,daraus testus kas dvi dienas![]()
Oho..ir nieko?
na man buvo taip kaip as nutraukus buvau kontrac.plestra tai 4 menesius nebuvo...nuejau cia pas daktarus o jie sako darom testukus vis,tikriausiai nescia,nei apzejo nei ka
tai gryzau i lt nulekiau tada pas daktarus,ir ka vel israse tabletes kontrac. ir taip issisaukiau
prudencija parašė:
na man buvo taip kaip as nutraukus buvau kontrac.plestra tai 4 menesius nebuvo...nuejau cia pas daktarus o jie sako darom testukus vis,tikriausiai nescia,nei apzejo nei katai gryzau i lt nulekiau tada pas daktarus,ir ka vel israse tabletes kontrac. ir taip issisaukiau
Zinok kaip tave suprantu,nes man buvo dinge 2men tikrai galwojau nescia tetsu prisidariau bile kiek ir nieko...jau net vaidendavosi,kad susergu lakstydavau i tulika...ziuret,tas nezinojimas siaubas kakzoks
Ruth parašė:
Zinok kaip tave suprantu,nes man buvo dinge 2men tikrai galwojau nescia tetsu prisidariau bile kiek ir nieko...jau net vaidendavosi,kad susergu lakstydavau i tulika...ziuret,tas nezinojimas siaubas kakzoks![]()
as vis saviskiui sakau tau neatrodo kad mano krutine didele :Do dar draugai buvo atleke atostogu tai baliukai ir panasiai,,,paskui galvoju o jei pakenkiau...siaubas nezinau net ka daryt
prudencija parašė:
as vis saviskiui sakau tau neatrodo kad mano krutine didele :Do dar draugai buvo atleke atostogu tai baliukai ir panasiai,,,paskui galvoju o jei pakenkiau...siaubas nezinau net ka daryt![]()
Zinok is patirties galiu pasakyt...nusiramyk ir ramiai lauk,zinau kad labai sunku,bet testu negadink be reikalo,jei wis neatsiras tai as wis po sawaites testa dariau,o bandet si meneis su vyru?
Ruth parašė:
Zinok is patirties galiu pasakyt...nusiramyk ir ramiai lauk,zinau kad labai sunku,bet testu negadink be reikalo,jei wis neatsiras tai as wis po sawaites testa dariau,o bandet si meneis su vyru?
na ir as taip sakau negadinsiu jau...aha bandem ir reguliariai
prudencija parašė:
na ir as taip sakau negadinsiu jau...aha bandem ir reguliariai![]()
Hm...
nu idomiai...o pas gine neisi?
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai