Sandrulyte parašė:
barbė devyndarbė![]()
nerealiai.. Gerai kad klientų neturiu...
nors iš kitos pusės blogai, apyvarta neina..
Sandrulyte parašė:
barbė devyndarbė![]()
nerealiai.. Gerai kad klientų neturiu...
nors iš kitos pusės blogai, apyvarta neina..
Banga parašė:
labas rytukas.![]()
Ačiū už pasiūlymą, bet nežinia, kaip pavyks. uošvis beveik neišeina iš namų, dar neaišku kaip vyras tom dienom dirbs ar nedirbs. gal visgi teks palūkėti vasaros, mano mama gal nuvyks pas uošvius. na, vis tiek manau, susipažins jie artimiau
o kur jie gyvena,kokiam mieste?na atrasit proga manau tikrai...
samanta parašė:
o kur jie gyvena,kokiam mieste?na atrasit proga manau tikrai...
Vilniaus rajone. tai taip, kad tik noro būtų.
Banga parašė:
Vilniaus rajone. tai taip, kad tik noro būtų.![]()
ai nu tai netoli,na manau atrasi proga ir sukviesi visus..
samanta parašė:
oj mergaite,kad pas mane taip seniai viskas buvo,kai jos sirgdavo,bet as turiu namie ta garinimo aparata,tai lb geras dalykas,siaip patarciau kas turit mazus vaikus ir daznai serga nusipirkt.buvau vaistinej pirkus apie 200lt kainavo tais laikais.man budavo tik pradeda koset tuoj as garint neleisdavau kosuliuj isiaudrint,zinau kad reikedavo sutaisyt vaistukus,vaistai budavo dvieju rusiu,bet dabar tikrai nebepaskaysiu pav.bijau suklyst..o siaip vaistukus duodavau kokius israsydavo,gydytoja,bet mums labiausiai padedavao,garinimas namie,nes kai reikdavo veziot i poliklinika tai sudas gaunasi,ir mes kazkaip tikrai mazai turejom tu stipriu kosuliu...
man atrodo mama turi tą aparatą,reiks pasiimt,nu šiaip ne dažnai sergam,tik dabar tas kosulys įsigalėjo,nu reiks mėgint pasigarint
Sandrulyte parašė:
man atrodo mama turi tą aparatą,reiks pasiimt,nu šiaip ne dažnai sergam,tik dabar tas kosulys įsigalėjo,nu reiks mėgint pasigarint![]()
jo tik pasiskambink gydytojai ir paklausk kokius vaistus taisyt,ten berods reikejo skiesti su fizologiniu vienus,o kiti lyg adrenalinas vadinosi tu lyg nereikdavo skiesti,tokios ampules budavo,o kur skiest reikedavo,tai bonkutej ir ten lasiukais pagal vaiku amziu..
bent mano vaikams tikrai padedavo..
samanta parašė:
na laukiam is mergaiciu teigiamu NT:
ZANDRYTE nuo 21d.ciklo trukme 28-30d.
KOSTELA nuo 24d.ciklo trukme 30d.
SANITAA nuo 27d.ciklo trukme 28-30d.
ZORKAnuo 27d.ciklo trukme 28d.
oi tikrai laukiam laukiam,kad pasidžiaugtume kartu
vaidajk parašė:
Nu blemba, kaip sunervino viena narė forume :Neplanuotas nėštumas"Kai pasisako už abortą ir dar akis drasko
Neva niršta labiausiai tos, kurios negali pastoti. Kaip nenirši, jei neturi boba visiškai atsakomybės jausmo
![]()
![]()
![]()
![]()
o kur cia ta tema,ikelk nuoruoda..
12 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai