Sandrulyte parašė:
tai jau tikrai pasidžiaugėo tas ten tik prausės prausės,sakau neranda vietos kitur nusipraust
![]()
matai koks švaruolis, ir pasirodyti norėjo, kaip švarinasi.
Sandrulyte parašė:
tai jau tikrai pasidžiaugėo tas ten tik prausės prausės,sakau neranda vietos kitur nusipraust
![]()
matai koks švaruolis, ir pasirodyti norėjo, kaip švarinasi.
samanta parašė:
labas mergaites,na va pataisiau nelaukianciu sarasiuka..
tik butu toks prasymas:pasikeitimu ar kokius neatitikimus(atejus mmm ar keiciantis ciklo ilgumui),kai as nebunu forume,kad rasytumet man i asmenine zinute,nes kai nebunu formume,kartais tikrai neviska perskaitau...![]()
sveika,kaip tik taves laukiau
jau tu užauginus porą vaikučių,tai sakyk kaip kosulį gydei mergaitėms?maniškė jau pora sav kosti,prirašė antibiotikų jau 3 dieną geriam ir nieko,šiąnakt beveik be miego,nes ji miega ir kai užsikosėja ir atsibunda,tada verkia,o dieną kaip ir nekosėja tik kai miega
samanta parašė:
banga,kas del tevu manau siom kaledom suruosk visas vaises ir pasikviesk abieju tevus,manau bus tikrai proga gera pabendrauti..![]()
labas rytukas.
Ačiū už pasiūlymą, bet nežinia, kaip pavyks. uošvis beveik neišeina iš namų, dar neaišku kaip vyras tom dienom dirbs ar nedirbs. gal visgi teks palūkėti vasaros, mano mama gal nuvyks pas uošvius. na, vis tiek manau, susipažins jie artimiau
Širdukas parašė:
Pupsia mesk aki i az![]()
as jau uzmeciau,viska radau,bet va kitom mergaitem ir sakau,nes jolanta buvo forume irasius ir zorka ciklo ilguma,tai gerai kad paskaiciau,nedaug sms buvo,o siaip tai as neskaitau,per metu po greitaja,kad zinotum kas apie ka..del to ir sakau,kad visos rasytumet i az.o ir sventes artes,tai jau kas pranesit apie atejusias mmm,tai ir man i az parasykit,kad galeciau pakeist..
Širdukas parašė:
Pupsia mesk aki i az![]()
užmečiau..
parašiau.. Nespėju su mama telefonu kalbu, su sese skaipe susirašynėju ir dar čia skaitau
ppuppsica parašė:
užmečiau..parašiau.. Nespėju su mama telefonu kalbu, su sese skaipe susirašynėju ir dar čia skaitau
![]()
![]()
barbė devyndarbė
Sandrulyte parašė:
sveika,kaip tik taves laukiaujau tu užauginus porą vaikučių,tai sakyk kaip kosulį gydei mergaitėms?maniškė jau pora sav kosti,prirašė antibiotikų jau 3 dieną geriam ir nieko,šiąnakt beveik be miego,nes ji miega ir kai užsikosėja ir atsibunda,tada verkia,o dieną kaip ir nekosėja tik kai miega
![]()
oj mergaite,kad pas mane taip seniai viskas buvo,kai jos sirgdavo,bet as turiu namie ta garinimo aparata,tai lb geras dalykas,siaip patarciau kas turit mazus vaikus ir daznai serga nusipirkt.buvau vaistinej pirkus apie 200lt kainavo tais laikais.man budavo tik pradeda koset tuoj as garint neleisdavau kosuliuj isiaudrint,zinau kad reikedavo sutaisyt vaistukus,vaistai budavo dvieju rusiu,bet dabar tikrai nebepaskaysiu pav.bijau suklyst..o siaip vaistukus duodavau kokius israsydavo,gydytoja,bet mums labiausiai padedavao,garinimas namie,nes kai reikdavo veziot i poliklinika tai sudas gaunasi,ir mes kazkaip tikrai mazai turejom tu stipriu kosuliu...
6 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai