EvelinaVic parašė:
Krasula ar šį ciklą matuojies temperatūrą ar neverta kai stimuliacija darais?😌
Aš nesimatuoju, manau kai OV stimuliacija neverta.
O be to, man tai labai nemaloni procedūra 🤭
EvelinaVic parašė:
Krasula ar šį ciklą matuojies temperatūrą ar neverta kai stimuliacija darais?😌
Ragdoll parašė:
Pakilęs tth tikrai įtakoja nepastojima, mes kai darėm pagalbinį, man net nukėle ikelima, nors ir vaistai buvo pradėti naudoti ir pan, sake laukti kol nukris, nes ki…
Bet aš pvz iš tos puses, kad net žinau atveji kai su virš normos TTH pastojo, ir viskas gerai buvo.
Tiesiog kad moterys negalvotu, jog del pakilusio TTH 100proc nepastos.
Krasula parašė:
Bet aš pvz iš tos puses, kad net žinau atveji kai su virš normos TTH pastojo, ir viskas gerai buvo.
As manau tai labiau išimtis, nes tikrai labai daug gydytojų, ypač dirbančiu su ne vaisingumu, akcentuoja tth tyrima. Ne veltui ir prie bendro paketo prieš ivf šis tyrimas yra priskirtas. O jei jau kažkam pasisekė ir pastojo su aukštesniu TTH, tai kaip tik reikia akcentuoti, kad būtina kuo greičiau kreiptis pas endokrinologa.
Viską kalbu iš savo patirties, mes visą nėštumą kas mėnesį stebėjome šį tyrimą, kad tik neužkiltu
Evitaa parašė:
Dariau eksperimentą ar tikrai ov testas reaguoja į neštumą - tai taip![]()
Bet taip pat faktas, kad cc visiškai nejautrūs, livsane vakar ryškuolis buvo, o cc…
Man su pirma dukra ov testas parode kad yra nestumas😅 pirma ov pasidariau o tada nt🤣
Jorytė1 parašė:
Man su pirma dukra ov testas parode kad yra nestumas😅 pirma ov pasidariau o tada nt🤣
Geras 😄 aš kadangi turiu ov testukų, sakau pasižaisiu 🤣
Krasula parašė:
Aš šiandien visą dieną miegu, jaučiuos kaip maišu trenkta, pasimatavau tempe žiūriu 36.8. O aš nematuodavau bkt niekad, bet lapkritį kai buvo biocheminis vis pasimatuodavau dienos metu tai irgi būdavo pakilus, dėl to ir pagalvojau paklausiu ar tu matuoji😌🤭
Evitaa parašė:
Dariau eksperimentą ar tikrai ov testas reaguoja į neštumą - tai taip![]()
Bet taip pat faktas, kad cc visiškai nejautrūs, livsane vakar ryškuolis buvo, o cc…
Man cc išryškėjo gal tik po 2 sav., kai pamačiau, jog laukiuos, o livsane juostelės jau visiškai ryškiai rodė
Ragdoll parašė:
As manau tai labiau išimtis, nes tikrai labai daug gydytojų, ypač dirbančiu su ne vaisingumu, akcentuoja tth tyrima. Ne veltui ir prie bendro paketo prieš ivf šis t…
Man taip pat gyd akcentavo kad tth reik tvarkyti. Jis normose, 3,5 bet netinkamas pastojomui.
Šiuo metu 2. Bet leipe dar mušt, nes reikia apie 1 arba 1,5 palaikyt.
O reikia žemesni tth laikyti sakė tam kad nėščiom uzkyla greičiau, todel gali būt persileidimas.
15 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai