Baklazanas96 parašė:
Pasikartojau siandien HCG ir pasidariau progesterona. HCG nuo vakarykscio 11,6 pakilo iki 32,9 🥳
Viskas gerai,
Kylat, augat, stiprėjat ❤️
Baklazanas96 parašė:
Pasikartojau siandien HCG ir pasidariau progesterona. HCG nuo vakarykscio 11,6 pakilo iki 32,9 🥳
Viskas gerai,
Krasula parašė:
Viskas gerai,
Aciu labai! ❤️
Sveikos, kokia jūsų nuomonė apie vitaminus ir papildus iki pastojant ir nėštumo metu? Šiuo metu vartoju difolin (vitaminas D ir folis). Vartojau jį ir praeito nėštumo metu. Bet dar kažkaip susigundžiau ir užsisakiau kolageno papildus, kuriuose gausu įvairių vitaminų. Jie skirti planuojančioms ir besilaukiančioms. Kaži ar gerai juos vartoti ar geriau neprasidėti? Esu girdėjus, kad pavojinga kai kurių vitaminų perdozuoti nėštumo metu, bet gal jeigu vartoji pagal rekomendacijas tai neturėtų būti rizikinga..
tarkuotassuris parašė:
Sveikos, kokia jūsų nuomonė apie vitaminus ir papildus iki pastojant ir nėštumo metu? Šiuo metu vartoju difolin (vitaminas D ir folis). Vartojau jį ir praeito nėštu…
Aš aplamai esu prieš multivitaminus, nes dažniausiai ten visko daug, bet naudos mažai
svarbiausia prieš neštumą ir neštumo metu Omega3 rūgštys ir svarbu, kad žuvies taukuose būtų EPR ir DHR rūgščių, folio rūgštis, vitaminas D ne daugiau nei 1000TV, nebent yra stiprus deficitas, bet reiktų jau su gydytoja tartis. Tiek pilnai užtenka, jei Jūsų yra pilnavertė mityba 😊
tarkuotassuris parašė:
Sveikos, kokia jūsų nuomonė apie vitaminus ir papildus iki pastojant ir nėštumo metu? Šiuo metu vartoju difolin (vitaminas D ir folis). Vartojau jį ir praeito nėštu…
Vitaminai papildai ir visa kita nestumo metu tik su gydytojo rekomendacija,sakė nesusigalvoti ir nieko savavaliskai negerti.
Just_e91 parašė:
O Jūs vyrą išsiuntėte tam tyrimui? 🫣🤭 bandysiu aš savąjį tada 🫢🫣 o 31 dienoje savo vietinės ginekologės paprašysiu nuo LPL ligų tepinėlio 😊…
Tik galvoju, nes vistiek jeigu tarkim pas jį rastu, tai ir pas mane turėtų būti. Tai gal užtenka jog tik vyras pasidarytu 🤔 tik nežinau ar tikslinga
Krasula parašė:
TTH neįtakoja pastojimo/nepastojimo.
Nera gerai, kai jis virš normų, planuojančioms pastoti geriausi kad būtų iki 2,5
Pakilęs tth tikrai įtakoja nepastojima, mes kai darėm pagalbinį, man net nukėle ikelima, nors ir vaistai buvo pradėti naudoti ir pan, sake laukti kol nukris, nes kitaip garantuota nesėkmė..
Sveikos, aš tai šiandien nesusilaikiau ir pasidariau testuka, kaip ir mm diena
aišku tikimybe buvo 0, kad kažką pamatysiu, nes tikrai nesistengem, bet kad atostogos ir balius ant nosies sakau blogiau nebus 😀 užtat dabar meldžiuosi visiems dievams, kad prasidėtu mm ir jau atostogų metu butu galima vyrą paspaust nd daryt😀 nors realiai ir nesuprantu jo pozicijos dėl trečio vaiko... kaip diena, taip atrodo skiriasi norai 🤦🏻♀️😂😂
13 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai