Krasula parašė:
TTH neįtakoja pastojimo/nepastojimo.
Nera gerai, kai jis virš normų, planuojančioms pastoti geriausi kad būtų iki 2,5
Jūs tikrai teisi, paskaičiau kitoje grupėje, tai pastoti su tth padidintu tikrai ne toks retas dalykas
Krasula parašė:
TTH neįtakoja pastojimo/nepastojimo.
Nera gerai, kai jis virš normų, planuojančioms pastoti geriausi kad būtų iki 2,5
Jūs tikrai teisi, paskaičiau kitoje grupėje, tai pastoti su tth padidintu tikrai ne toks retas dalykas
Evitaa parašė:
Man tai vis dursčioja karts nuo karto kairei kiaušidei, kartais net lyg į kirkšnį nueina atrodo, bliamba kažkaip idomiai, nu gal normalu... 🫠
Žinok ir man labai dilgčiojo, tai ginė kai tikrino echoskopu, matė, kad kairė kiaušidė buvo atsakinga už OV, todėl gali padilgčioti 😊😉 beje Sveikinu! 💕
Evitaa parašė:
Ateinu pasidalint savo vakariniu "skiesto sysiaus" testukupanašu, kad ryškėja
![]()
Ryškėja labai dailiai! 🥰
Krasula parašė:
Būtinai ❤️
Dar išeinant į darbą pažiūrejau į testuką, dar paryškejo,
Tik ryškėjimo! 🥰
Evitaa parašė:
Aš tai kažkaip jaučiuos nerami, nes nesijaučiu "nėščia"nors pati ne kartą rašiau, kad simptomai banguojantis dalykas, bet kai jauties lyg įprastai, atrodo kad n…
Man tokiam laike irgi simptomų nelabai jautėsi žinok.. vėliau atėjo 😀 ir pykinimai ir krūtų jautrumas ir mieguistumas ir tt 😊
pupsikass parašė:
Labas rytas 🍵
Ačiū 🙏
Rytoj bus aišku, jei paryškes tai valioo, jei ne - tai stimuliacija nepavyko.
Krasula parašė:
Ačiū 🙏
Laikau kumščius, kad būtų pavykusi! ♡
Labas lietingas rytas!
Krasula parašė:
Ačiū 🙏
nebūtinai! Būna išblanksta iki balto balto ir tada pradėda vėl antroji juostelė atsirasti...
Sparkle parašė:
Laikau kumščius, kad būtų pavykusi! ♡
Labas rytas 🌷
Pas mus nelyja kol kas, saulė šviečia 🌼
Skanios kavos visoms ☕🍫
Snaigėx parašė:
nebūtinai! Būna išblanksta iki balto balto ir tada pradėda vėl antroji juostelė atsirasti...![]()
Suprantu, skaičiau, kad būna ir taip...
Ech... Kantrybės neturiu...
Iki vakar ramu buvo, o šiandien nuo pat ryto jau...... 😁
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai