Minėė parašė:
Aš nieko nematau![]()
Čia jau matyt aš matau ką noriu matyt
galiu ramiai laukti mm 🫣
Minėė parašė:
Aš nieko nematau![]()
Čia jau matyt aš matau ką noriu matyt
galiu ramiai laukti mm 🫣
Maniosime parašė:
Ar sulaukėte mm tos kurios laukėt vasario 16? Mano kažkur nuklydo, ryte pasidariau testą balta balta, dabar vakarop pradėjo pilvą mausti kaip prieš mm, galvoju reik…
Labai prastas apsvietimas, bet man kazkoks seselis matosi 🤔 jei turit dar viena testuka pakartokit
Labas merginos, jungiuosi prie jūsų. Mano istorija paprasta, natūraliai pastoti nepavyksta tai naudojam pabalbines priemones, mm buvo sausio 7d. Bet kol viskas užaugo tik sausio 29d naudojau ovitrele. Vasario 13d skaitmeninis nt parodė teigiama 1-2 savaites. Vakare pasidariau krauja (13.3) antrasis testas nuo viršaus. Dabar seku testukais:
Ar matot ryškėjima? Rytoj kartosiu hcg. Bet šiandien tualete ant popieriuko pastebejau labai labai nezymiai rozine spalva, toks jausmas, kad pats šlapimas toks, ne tepliojimas ne krešuliukai, tiesiog spalva, ar čia normalu?
Enrika98 parašė:
Labas merginos, jungiuosi prie jūsų. Mano istorija paprasta, natūraliai pastoti nepavyksta tai naudojam pabalbines priemones, mm buvo sausio 7d. Bet kol viskas užau…
O prg geras?
Man šiandien 6-7dpo. Ir vis suduria tai vieną šoną pilvo apačioj, tai kitą. Paskui vėl nieko. Kažką smarkiau pajudėjus - vėl. Nu labai daug vilčių dedu į šį ciklą, pirmą kartą vyrą turėjau namie per vaisingas dienas
bet man atrodo dar labai per anksti tiems pamaudimams, psichologija veikia🤦♀️
Maniosime parašė:
Čia jau matyt aš matau ką noriu matytgaliu ramiai laukti mm 🫣
Man irgi nesimato
Adagioo parašė:
O prg geras?![]()
Prg 22.32 naudoju papildomai ovules 2x dienoj po 200mg.
Daktaras sako ankstyvas nėštumas tai viskas gerai🤷🏻♀️
Adagioo parašė:
Man šiandien 6-7dpo. Ir vis suduria tai vieną šoną pilvo apačioj, tai kitą. Paskui vėl nieko. Kažką smarkiau pajudėjus - vėl. Nu labai daug vilčių dedu į šį ciklą, …
Man iki teigiamo testo, kuri pagavau gana anksti, negaliu tik pasakyti kelinta DPO vis pamausdavo abu šonus, nes abiejuose kiaušidėse buvo po foli. Ir krūtinė buvo labai jautri
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai