pierla parašė:
Uff gaila, kad krenta![]()
As su easy home pagavau nuo 8 dpo 🤞🤞🤣☺️
pierla parašė:
Uff gaila, kad krenta![]()
RauDonoji parašė:
Na keliausim į naujus metus ir naują ciklą😄
Labai gaila 😞✨ o jus zinot kodel pas jus buvo persileidimas?
Rožynė parašė:
Labai gaila 😞✨ o jus zinot kodel pas jus buvo persileidimas?
Turiu omeni pries tai .
Giedrė. parašė:
Abrazija buvo birželį, pradėjom nuo rupjūčio toliau planuot, pastojau spalį.
Tiesos manau yra tikrai tame
Asturiusave parašė:
Labai teisingas jūsų požiūris. Nerimas pridaro tik dar daugiau žalos,tai jeigu pavyksta taip puikiai su juo tvarkytis tai tik sveikinimai. Aš irgi toks žmogus. Ir g…
Na pirma reikia išnešioti iki to gimdymo🙂 labai džiaugiuosi už tas kurioms pavyksta,bet yra daug kam ir nepavyksta🙂
Gimdymo aš nebijau,bet bijau kad nepavyks išnešioti iki galo. Bet čia matyt tik aš tokia🙂
Rožynė parašė:
Uk po 2 tyrymus daro , bet ir be tyrymu po dvieju nesivystanciu pries ov pradedavau aspirina . Gaila kad tiek reikia patirti iki tyrimu;(
Čia sakė po 3 kartų tik daro išplėstinius tyrimus😪 tai va dar turiu 1 karta netekt kad kažkas apsiimtų sprest bėdas arba eit privačiai ir iš savo kišenės mokėt
Rožynė parašė:
O geras! Vadinasi netaskysiu pinigu 😀 gal nenutu sudetinga dar ikelti? 8,9,10 dpo kaip atrode :)?
SilentNight parašė:
Na pirma reikia išnešioti iki to gimdymo🙂 labai džiaugiuosi už tas kurioms pavyksta,bet yra daug kam ir nepavyksta🙂
Na nesakykit taip,jūsų nerimas irgi visiškai normalus,po tokios patirties.Tik nereikia leisti tai baimei užvaldyti
pierla parašė:
O geras! Vadinasi netaskysiu pinigu 😀 gal nenutu sudetinga dar ikelti? 8,9,10 dpo kaip atrode :)?
Toj ikelsiu viska isu suklijavusi i sasiuvini 🤣🤣
Bet uztat jie lieciausei ryskeja kiti testai jau visai ryshkuolei , bet nuotra kazkodel ruzavumo nepagauna ir nezinau ar 8 dpo matysis bet toj ikelsiu;)
Asturiusave parašė:
Na nesakykit taip,jūsų nerimas irgi visiškai normalus,po tokios patirties.Tik nereikia leisti tai baimei užvaldyti![]()
Ta baimė didesnė nes paskutini nėštuma na tikrai naiviai galvojau kad Jau 1 karta buvo nesivystantis antra karta nebus....o va kaip atsitiko....
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai