FoxLady parašė:
Man irgi 12 dpo, bet mm jau už 2 dienų, testai balti :/
Suvokiu jūsụ busena šiuo metu 🥹
FoxLady parašė:
Man irgi 12 dpo, bet mm jau už 2 dienų, testai balti :/
Suvokiu jūsụ busena šiuo metu 🥹
Būna žmonių šopaholikų ir būna testoholikų 😁
its me 😁
Sakau važiuosiu sekmad iki didesnio miesto nusipirksiu droge testų, o bet tačiau užsukau į norfą ir cc pasiimiau 🤣 nu negali visad meluot, tu dvigubų pakuočių jau kuris laikas nebeužveža gal išemė iš prekybos 😃
Vienguba pasiimiau bet toks pat š vaiduoklį meta ,ir dar tą su širdute srovinį rytui 🫣 nusipirksiu sekmad geresnių jei keliai pravažiuojami 🙏
LadyBubu parašė:
Būna žmonių šopaholikų ir būna testoholikų 😁its me 😁
Sakau važiuosiu sekmad iki didesnio miesto nusipirksiu droge testų, o bet tačiau u…
Oi siti fainus :D..jei tik norim netikros vilies 😁😁
Bet as ir ju megeja..gi neidomu kai nieko nerodo nuuu 😆
GiedreG parašė:
Oi siti fainus :D..jei tik norim netikros vilies 😁😁
Bet as ir ju megeja..gi neidomu kai nieko nerodo nuuu 😆
Nu a ko ne kas mėnesį "neščiai " pabūt 😃
LadyBubu parašė:
Nu a ko ne kas mėnesį "neščiai " pabūt 😃
Viskas gerai, as tik uz 😁😁
LadyBubu parašė:
Sakau važiuosiu sekmad iki didesnio miesto nusipirksiu droge testų, o bet tačiau u…
O man sitie cc nemete nei vieno vaiduoklio (nestumo ir nebuvo)
Nei vienas testas man nemete vaiduoklio 😀🫣
na_re parašė:
O man sitie cc nemete nei vieno vaiduoklio (nestumo ir nebuvo)
Nei vienas testas man nemete vaiduoklio 😀🫣
Oj mums tai čia daug kam metė 😁 man praeitą ciklą ohoho kokie ryškuoliai buvo ir ne vienas 😁 aš i juos rimtai jau nebežiūriu 🤭 bet va įkrenta norfoj už 96cnt 😁
LadyBubu parašė:
LadyBubu parašė:
Oj mums tai čia daug kam metė 😁 man praeitą ciklą ohoho kokie ryškuoliai buvo ir ne vienas 😁 aš i juos rimtai jau nebežiūriu 🤭 bet va įkrenta norfoj už 96cnt 😁…
Kas jau kas, bet kad Ladybubu vis dar remia siuos testus, tikrai nebuciau patikejusi!!😁😁
FoxLady parašė:
Kas jau kas, bet kad Ladybubu vis dar remia siuos testus, tikrai nebuciau patikejusi!!😁😁
Aš net neabejoju kad šita įmonė vien iš manęs mažų mažiausiai namus pasistatė 🤣 aš ir pirkau kad juos tiesiog paremt 🤣 aišku kad netikiu ir netikėsiu ,bet pasiūsiot ant kažko norėjos 🤣 čia liga kaip ir sakiau 😁
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai