Nayeli parašė:
Tai aš šituos ir dariausi ryte .Jėtus suteikėt vilties🥹
Na tada reiks žiurėt ar ryškės🤞🏼
Turejus esu dvi pakuotes. Nu tai is 20 testu niekas nieko nemete 😊 tikiuosi ir Jums nemeluos 🥰
Nayeli parašė:
Tai aš šituos ir dariausi ryte .Jėtus suteikėt vilties🥹
Na tada reiks žiurėt ar ryškės🤞🏼
Turejus esu dvi pakuotes. Nu tai is 20 testu niekas nieko nemete 😊 tikiuosi ir Jums nemeluos 🥰
Nayeli parašė:
Sveikos ,aš tyli skaitytoja palikus esu .
Šiandien 12DPO .Gimdos kaklelis aukštai ,kietas ir uždaras ,balkšvos išskyros .
O ovuliacija sekete testais?
Pupsika parašė:
Labai tikiuosi ,jog nemeluos .
Nayeli parašė:
Taip ovuliacija sekta ,pagauta ,myletasi prieš ,per ir po .Keisčiausia ,kad gimdos kaklelis auštai vis dar ,nors mm po +- 4 dienu jai ciklas nesugrybau🤷🏼♀️…
Sekat kiekviena cikla GK? Ji reikia tikrinti tik atsikelus, prausiantis. Man ir diena pries mm buna aukstai ir pirma mm diena. Todel jo ir neseku ir nesivadovauju, nes keiciasi jis per diena n kartu
Nayeli parašė:
Taip ovuliacija sekta ,pagauta ,myletasi prieš ,per ir po .Keisčiausia ,kad gimdos kaklelis auštai vis dar ,nors mm po +- 4 dienu jai ciklas nesugrybau🤷🏼♀️…
Man irgi 12 dpo, bet mm jau už 2 dienų, testai balti :/
RauDonoji parašė:
Sekat kiekviena cikla GK? Ji reikia tikrinti tik atsikelus, prausiantis. Man ir diena pries mm buna aukstai ir pirma mm diena. Todel jo ir neseku ir nesivadovauju, …
Taip, visada ryte atsikėlus pasitiktinu .Ir visad kelioms dienoms prieš mm nusileidinėja ,bet šị kart ne .Žinoma netraktuoju aš to kaip kažkokio nėštumo ịrodymo ,tiesiog pačios pastebėjimas ,kad kitaip nei prieš tai 🤷🏼♀️
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai