RauDonoji parašė:
Sheinas ir livsane, duoda vaizdų😁
O livsane šiaip irgi prie melagių?
Man 2cd, naujas startas 💪🏼
RauDonoji parašė:
O livsane šiaip irgi prie melagių?
Man 2cd, naujas startas 💪🏼
Butterfly13 parašė:
O livsane šiaip irgi prie melagių?![]()
Kad pastaruoju metu lyg kele merginos, megsta mest pilksvas linijas, cia aisku pas mane jau isdziuves, bet ir vertinimo laiku matosi pilksva
Laukiam gandrų parašė:
Man butet sitie tai labai melagiai pasitaike kelis kartus 😀 rode net antra juostele vaiduokliuka ir gan ryskiai,o tiesiog norejau pabandyt kaip testukai ar meta seselius ar ne, tai pabandžiau po menesiniu kazkiek praejus ir oho kaip nustebino ,po to kartojau kitus aiksu buvo balti😀 tai sitie man testukai labai ne prie patikimu pasitaike nes labai melavo riebiai 😀😅🫣
RauDonoji parašė:
Livasane gan ryskokas isdziuvimas atrodo o gal pagaliau ne isdziuvimas cia jau🤗🧐😀
RauDonoji parašė:
Kaip laikotės 7DPO?
Kada pradėsit "galvos pametimo" maratoną?😀
Labutis bet tas pakritimas gal koks implantacinis galietu būt . Man 5 dpo tai sekmadienį pirmadienį prasidies galvos pakeitimas o Benu testukai paskutinius ciklus mažai kada išmesdavo net išdžiūvima.
tevu-darzelis.lt/rk195803@251218bd1b2 mano bkt su ciklą aukštesnė nei praeitus

Šiandien 12DPO .Gimdos kaklelis aukštai ,kietas ir uždaras ,balkšvos išskyros .
Pirma ft po 4 min.Antra ft po 12 min.
Visas praeitas dienas buvo baltut baltuteliai😭Pradžioj lyg ir atsiraddavo bet 5 min bėgyje dingdavo ..Negi eilini karta matau ka noriu matyt 🤦🏼♀️
Nayeli parašė:
Sveikos ,aš tyli skaitytoja palikus esu .
Šiandien 12DPO .Gimdos kaklelis aukštai ,kietas ir uždaras ,balkšvos išskyros .
Laba matyt matosi, bet sie linke tokius mesti..reik ziuret sr bus ryskejimas
GiedreG parašė:
Laba matyt matosi, bet sie linke tokius mesti..reik ziuret sr bus ryskejimas![]()
Kaip nervina tie brokuoti testai ..Atrodo taip lauki pamatyt tuo || ir tai dar klaidingus rodo 🤦🏼♀️
Bet esme iš vaistinės pirkti ir atsiliepimai gal neblogi čia no apie juos ,na kaip sakote bus matyt ar ryškės
Nayeli parašė:
Kaip nervina tie brokuoti testai ..Atrodo taip lauki pamatyt tuo || ir tai dar klaidingus rodo 🤦🏼♀️
Tikrai..daug as tokiu daeydavau, beveik visuose matydavosi..bet neryskedavo.as db sheino prisipirkau, vakar dariau du, is skiringu maiseliu bet tos pacios firmos..tai vienas iskart su vaiduokliu riebiu, bet poto pradziuvo dingo..tai va gal nebus labai blogi, bet vertinti tada teik po kazkiek laiko ne is kart: tik padarytas

Po keliu min 
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai