Chinchinke parašė:
jus tikrai šainuolė, kad išdrįsot praeiti visą šitą kelią, bet jums dar ir labai pasisekė, kad buvo šeimos palaikymas, kad vyras ir artimieji taip buvo pasiruošę pa…
As panasius jausmus turiu savo mamai, kad nepadejo, neatjaute manes kai man buvo sunku pirmais vaiko metais, o ir veliau, pradejus dirbti. Norejosi ne tiek praktines pagalbos, bet supratimo kad man sunku, o ne pasakymu man irgi buvo sunku, tavo tevas visai nepadejo, kitos penkis vaikus augina ir dar vyrui valgyt turi padaryti, ir pan.
Man dviprasmiski jausmai, is vienos puses liudesys ir pyktis mamai, kad man nepadejo, kad mazai su anuku buna (su seses vaikais buna dazniau, bet ji konkreciai praso pagalbos, as neprasiau, tik sakau kad sunku). Pykstu kad kai mamai reikejo pagalbos su mociutes "karsinimu", daug padejau neprasoma, nes jauciau kad taip reikia, kad jai vienai sunku rupintis. O ji man nepadeda...
Is kitos puses galvoju kad mano pyktis matyt nepagristas, vaikiskas, kad vaikas mano, as pati privalau juo rupintis, o jeigu sunku, tai tik mano pacios atsakomybej rasti pagalba, o ne nebyliai tiketis mamos supratimo... pagalba radau pati - samdem valandine aukle.
Ir nors su mama bendraujam, santykiai saltoki, as jauciu itampa, nes manyje daug neissakyto pykcio ir nusivylimo, ir tai matyt stabdo nuo ejimo i artimesni kontakta.