karapuznike parašė:
O padejo sitie tau?
Gaila del mamos.bet gal uzteko ir savaites kurso.
Padėjo.
O dabar mastika labai gerai 👌
Aš irgi geriu įvairių arbatų, prisižiūriu maistą, tai man tikrai geriau.
Helicobacter pylori – tai žarnyno bakterijų rūšis. Į organizmą patekusios bakterijos išplinta virškinimo trakte. Skaityti
visą straipsnįkarapuznike parašė:
O padejo sitie tau?
Gaila del mamos.bet gal uzteko ir savaites kurso.
Padėjo.
O dabar mastika labai gerai 👌
Aš irgi geriu įvairių arbatų, prisižiūriu maistą, tai man tikrai geriau.
Aurellijja parašė:
Na tikrai sunkus tas gydymas antibiotikais. 🤦♀️Gaila, kad man dar nėra gerai. Stengiuosi viską daryti, kaip reikia,tačiau neišeina valdyti nerimo. Vos, tik ką paja…
Aurelija, palaikau tave.
Virškinimo problemos tvarkosi ilgokai. Ypač po pylori kurso. Nėra ir man stebuklingai gerai, bet palyginti su tuo, kas buvo, tai aš džiaugiuosi. Mano WC reikalai nėra puikūs ir manau, tvarkysis dar kurį laiką. Vis delto dveji antibiotikai, ilgas kursas, operacija, pakartotinis antibiotikų kursas - pradžioje tikėjausi greito sveikimo, nes dėjau didžiules pastangas - dabar adaptavau lūkesčius prie realybės. Gamtoje žolė nesistengia augti, ji auga taip, kaip pavyksta. Upelis irgi nesistengia tekėti, tiesiog teka pasroviui mažiausio pasipriešinimo keliu. Nereikia forsuoti per jėgą nieko.
Pastebėjau, kad jeigu atidžiai renkuosi, ką valgau, nepadauginu su maistu, nevalgau vėliau 19 val, savijauta tikrai nebloga; bet jeigu sugriešiju su maistu (kinder sokoladukas, rafaelo), tada skrandis vėl pradeda streikuoti. Reiškia ne laikas dar. O juk baigiau tą h pylori kursą bene spalio pabaigoje 🙄
Aurellijja parašė:
Na čia nėra pats baisiausias tyrimas man atrodo. Šiaip viskas greitai trunka. Ar žiūrėjai atsakymą ką gydytoja parašė, karapuznike?
Man tai jis buvo labai nemalonus, net šlykštus sakyčiau.
Aš jau sakiau - geriau gimdyčiau dar kartą, negu šitą tyrimą daryčiau.
Didelis privalumas, kad jis ilgai netrunka, nu bet šlykštumo reto
Dėl nejautros kitą kartą galvočiau 😅
Alex_Ki parašė:
Va ir man.nu taip ziauru.kad antra kart dabar ejau kojom drebedama ir isejau su asarom 🙈🙈
Alex_Ki parašė:
O man geriau iš kart 3zondus kišt nei gimdyt...🤣nemalonu aišku..bet pakenčiama.
Dėl to ka parašėt kad reik tiesiog neskubint įvykių...Tai pritariu...neišeina čia viskas taip greit kaip norėtusi....Aš galvojau irgi išgersiu antibus ir vis jau bus ok...Taip ir buvo...kol nepradejau mažinti omepo...o vat po omepo tai iki šiol dar atsigaut neišeina...Tai rūgštu burnoje tai kąsnio pojutis gerklėje..tai širdis plaka stipriai po maisto...kartais atrodo kad oro trūksta...
Bet vistiek man žymiai geriau nei buvo...
Queen11 parašė:
O man geriau iš kart 3zondus kišt nei gimdyt...🤣nemalonu aišku..bet pakenčiama.
Nu va - kiekvienai kitaip. Pas mane sunkumas skrandyje, jei ką ne taip suvalgau, bet irgi daug geriau negu buvo prieš tai. Tai arba išsinaikino bakterija, arba jos sumažėjo iki minimumo, bet kol atsistatys viskas į vietas, matyt, užtruks. Jei teisingai suprantu, aš su ta bakterija ilgai gyvenau, tai ji man prigadino skrandį: saugodamasi nuo skrandžio rūgšties ji išskirdavo šarmo ir tokiu būdu sumažėjo mano skrandžio rūgštingumas, užtat aš tų omeprazolių ir negaliu gerti. Mano organizmas juos toleruoja, man nebūna blogai kaip kitiems (drebulys, nerimas ir kt), bet per daug man sumažėja rūgštingumas ir nebevirškina nieko. Galvoju, kad mums su Aurelija panaši situacija.
Svarbiausia atsipalaiduoti. Ramūs nervai = gerai veikianti virškinimo sistema.
Karapuznike, kaip reikalai? Su vaistais geriau?
karapuznike parašė:
Va ir man.nu taip ziauru.kad antra kart dabar ejau kojom drebedama ir isejau su asarom 🙈🙈
Nenoriu net prisiminti 🤦🏼♀️
Alex_Ki parašė:
Nu va - kiekvienai kitaip. Pas mane sunkumas skrandyje, jei ką ne taip suvalgau, bet irgi daug geriau negu buvo prieš tai. Tai arba išsinaikino bakterija, arba jos …
Lyg geriau tom dienom👌
karapuznike parašė:
Lyg geriau tom dienom👌
Džiaugiuosi
O mano mamai silpna ir spaudimas kilo greičiausiai dėl kovido - pasidarė testą šiandien - teigiamas
Tikiuosi, omikronas, nes lengvesnis ir simptomai labiau peršalimo. Kai aš sirgau, man buvo dingęs skonis ir kvapas, o mano mamai labiau gripo simptomai: sloga, kosulys, laužo kaulus.
Alex_Ki parašė:
Džiaugiuosi![]()
O mano mamai silpna ir spaudimas kilo greičiausiai dėl kovido - pasidarė testą šia…
Ojetus sveikatos🌷
Mes kai sirgom pernai gruodi.tai mum nebuvo dinges nei skonis nei kvapas.
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai