Believer parašė:
Na kaip minėjau parašiau į el.pasta, ziuresiu ką atrasys 🙂 o jei kas vėliau pasiskambinsiu ir pasiteirausiu, nes man norisi aiškumo, ir ruoštis kitiems žingsniams 🙂…
Pas kokia tu gydytoja?
Believer parašė:
Na kaip minėjau parašiau į el.pasta, ziuresiu ką atrasys 🙂 o jei kas vėliau pasiskambinsiu ir pasiteirausiu, nes man norisi aiškumo, ir ruoštis kitiems žingsniams 🙂…
Pas kokia tu gydytoja?
EvelinaSa parašė:
Man kėlė ir 2 trijų dienų
O čia susitaret kad kels du? Ar taip pasake?🙄☺️ Kaip idomu va vienom viena kelia kitom du☺️
MiegaIiuke parašė:
Man aiškino kelią 1 ar 3 dienos ar 5 jau mes spręsime,o du kelią ne bent tuo atveju jai amžius spaudžia ir dar tik pirmi vaikai.pvz pas mane pasirodo dvirage tai ni…
Aa tai viskas aisku vadinasi sprendzia labai individualiai 🤍
vesela parašė:
Sveikos. Mano šeimos gydytoja sako kad negali išrašyti siuntimo tiesiai į rmc, pirma turiu eiti pas savo ginekologe. Ar tikrai netinka siuntimas nr 97.9 del nepatik…
Pirmai konsultacijai tikrai tinka, aš iš vis ejau su pks diagnoze
Morena parašė:
O čia susitaret kad kels du? Ar taip pasake?🙄☺️ Kaip idomu va vienom viena kelia kitom du☺️
Kėlimo dieną sužinojau tik
IveTe parašė:
Pas kokia tu gydytoja?
Pas Drejerienę 🙂
Mmėta parašė:
Aš tai labai norėčiau kad keltu du, nes pas vyrą labai rimtos bėdos ir galbūt daugiau niekad nebeiseisbet apie du nebuvo kalboa
Man kele 2 dvieju dienu, nes tik tuos 2 ir turejau ir amzius didelis 🙈 bet deja.. Dbr ruosiuosi i Turkija, nes ten lb didelis procentas pasisekimu uzauginti iki 5 dienu ir kelti kita cikla
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai