Katute23 parašė:
Nu kai mazesnis buvo Timukas rasdavau ir as laiko. Dabar jau visur uzlipa ir viska ima, tai sunku su juo![]()
Tai as laiko randu tada kada maze miega
buna kartais kad ir maze atsikelus pasiuvineju
Katute23 parašė:
Nu kai mazesnis buvo Timukas rasdavau ir as laiko. Dabar jau visur uzlipa ir viska ima, tai sunku su juo![]()
Tai as laiko randu tada kada maze miega
buna kartais kad ir maze atsikelus pasiuvineju
braskyte25 parašė:
Tai va as ir taip manau kad is ft nieko gero neiseisnes jai noriu kad butu gera kokybe tai turi buti 500kryziuku o cia gaunasi labaiiii daugggg
Pabandykit parasyt fb Silva As,ji turi programele,su kuria daro schemas is nuotrauku.Ir gal sutiks padaryti,norima dydi ir suzinosit kaina.
Sveikos. Jau antra diena narsau interneta ieskodama schemu. Google, printeret, forumai... Didzioji dalis rezultatu yra tokie, kad randu tik grazu paveiksliuka, bet be tikslios schemos ir spalvu kodu. Pasakykit Jus man, gal as nemoku ieskoti schemu, kaip Jus ieskote? Buciau dekinga, jei pasidalintumet puslapiu adresais kur Jus randate schemas. Buvau ilindus i vishivay.com, bet nelabai draugauju su rusu kalba, tai neradau kaip parsisiusti. :))
braskyte25 parašė:
Mano mociute manes klause kada speju prisesti siuvineti turint 3 vaikiukusatrandu laiko kaip noriu
![]()
Manęs ir draugai klausia kaip aš su 3vaikais spėju dar siuvinet, mokytis ir namus aplekt, bet kuo daugiau užsikrauni, tuo daugiau spėji
braskyte25 parašė:
Mamytes is kiek siuliu jus siuvinejat? As per puse padarau bet man labai matosi medziaga .
Is dvieju giju, bet dar priklauso ant kokio tankio medziagos siuvinejat.
braskyte25 parašė:
Mamytes is kiek siuliu jus siuvinejat? As per puse padarau bet man labai matosi medziaga .
Dvi gijos, jei stambesne Aida (medziaga) tai trim imdavau, jei pati smulkiausia 1gija
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai