zazuzulu parašė:
www.alfa.lt/straipsnis/49833159/del-skiepu-nesutaria-net-ministrai
Beprasmis istatymas.
Jei lb prispaus, zmones nepabijos viska mest ir emigruot.
O cia ne tik baudu nemokes, bet tada jau ir mokesciu.
Ir ne jie i minusa nueis..
zazuzulu parašė:
www.alfa.lt/straipsnis/49833159/del-skiepu-nesutaria-net-ministrai
Beprasmis istatymas.
Jei lb prispaus, zmones nepabijos viska mest ir emigruot.
O cia ne tik baudu nemokes, bet tada jau ir mokesciu.
Ir ne jie i minusa nueis..
Lūšiukė parašė:
Uk skiepija jau trys metai.
nuo 2011
www.cdc.gov/mmwr/preview/mmwrhtml/mm6041a4.htm?s_cid=mm6041a4_e
Topita parašė:
Turit omeny "Visa tiesa apie vakcinas" ir "Šalutinis poveikis mirtis"?
Ir grupės facebooke, ten pilna informacijos kurios pati manau nelabai gebėsite susirasti. Ten žmonės kurie prieš vakcinas, vienas iš pagrindinių asmenų savu kailiu patyrė, jo berniukui po skiepų išsivystė autizmas ir kaip ne keista su homeopatija ta autizmą per keik laiko beveik išgydė. Kitaip tariant pašalino iš organizmo sunkiuosius metalus kurie ir sukelia autizmą, o kaip čia viena rėkia, kad nusišneku tai tegu daugiau skaito ir sužinos ar tikrai mokslininkai įrodė jog vakcinos sukelia autizmą. Kitas realus atvejis čia lietuvoj kai paskiepijo savo vaiką 4 mėn ir tą pačią dieną grįžos po skiepo vaikas į nieko nebereagavo, jokių judesių nebeatlikinėjo ir patys gyd pasakė, kad nuo vakcinos, bet kas jiems....o žinot iš kur staigus kūdikių mirties sindromas būna? niekad nesusimąstėt? tai šiai ligai lietuvoj daugelis ir nurašo kūdikių neaiškias mirtis ir nieks nieko nežino ir ramu būna... o žinojot, kad pagal viską tai gimusius kūdikius turėtų visų pirmą ištirti ar juos galima skiepyti? Bet akip matot to nieks nedaro, suvaro vaikams ką tik gimusiems po kelias vakcinas ir va tada aleliuja.. neaišku kaip organizmas sureaguos, ar ištiks staigus kūdikio mirties sindromas ar kokia liga prisikabins ir vaikas liks invalidu visam gyvenimui ar pasėkmės pasireikš po kiek metų. Patys savo vaiką neseniai vežėm dėl bėrimų parodyt į ligoninę, vežėm nes jų daugėjo, žodžiu viskas gerai, bet kontekste bendraujant su ta medike kuri apžiūrėjo iš kart sako, o va tėveliai protingi skiepija vaiką, nes kaip ankščiau minėjau mūsiškis skiepus yra gavęs iki 8 mėn kažkur, o ji pamatė tą vietą kur ant rankytės, tada ji klausia ar skiepisit toliau, nors atrodo koks jai skirtumas? Mes sakom ne, ji klausia o kodėl, sakau per daug sužinojom tiesos, tada ji iš kart aš va ir gi nesiskiepijau nuo gripo, bet nu va todėl kad kažkas tokio neaiškaus.... sako, o ką sužinojot? sakau aš manau ne esu kompetetinga jums kaip gydytojai aiškint apie vakcinų sudedamasias dalis, o ji iš kart aš va klausiu, bet ne esu susijusi su farmacija..nu žinokit tą kart tai norėjau riebiai nusižvengt.....
Topita parašė:
Na, man idomu, kas paskatino jus taip dometis skiepais? Nes, kaip medikai pasakytu, einate pries sistema ;)
Kai aplink pateikiama info tik į vienus vartus, visada būna labai negraži kita medalio pusė, apie kurią niekas nenori kalbėti ir nekalba. Visad laikausi taisyklės nieko nedaryt ir nenuspręst šimtą kartų nepatikrinus. Kai pradėjau kažkada ieškot info apie žalą, nes apie naudą viskas labai lengvai prieinama, tik kad logikos nėra, tai ir pamačiau, kad jos žymiai daugiau anglų kalba. Lietuvių praktiškai išvis nieko nėra. Pradėjus normaliai studijuot visą pateiktą medžiagą, kurios dabar kasdien daugėja kosminiu greičiu, pradėjo lįst klausimai, į kuriuos medikai kol kas atsakyti negali, nes tai juos kompromituoja (tą, tarp kitko, iš mediko ir išgirdau. Tiksliai pažodžiui). Kiek kalbėta, ieškota atsakymų, iš medikų jų negausi. Niekaip. Apie naudą irgi tas pats. Į vienus vartus, tas pats per tą patį. Jei turi daugiau klausimų nie jie nori atsakyti, tai ir liksi atsakymų neišgirdęs. Pakankamai daug spragų šitoj vietoj, kad būtų būtent taip, kaip jie teigia. Plius kai medija tą patį loja, natūraliai kyla įtarimas, kiek tame tiesos.
zazuzulu parašė:
nuo 2011
www.cdc.gov/mmwr/preview/mmwrhtml/mm6041a4.htm?s_cid=mm6041a4_e
Tai ne ką ir seniau, plius uk pradžioje skiepijo kita vakcina nei us. Db kuris laikas pradėjo skiepyti ir tapacia kur ir uk skiepija. Bandymai su nrsciosiomis vyksta pilnu tempu
Indraaa parašė:
Ir grupės facebooke, ten pilna informacijos kurios pati manau nelabai gebėsite susirasti. Ten žmonės kurie prieš vakcinas, vienas iš pagrindinių asmenų savu kailiu …
O ko cia zvengt?
Gydytojai nesupazindinti nei su vakcinu sudetimi, nei su ju poveikiu. Faktiskai, zino ne daugiau nei Jus.
BonBon parašė:
O ko cia zvengt?
Gydytojai nesupazindinti nei su vakcinu sudetimi, nei su ju poveikiu. Faktiskai, z…
Jei nesupratot, tai kalbėjau apie "aš nesusijusi su farmacija", jei nežinot šios medalio pusės, tai pasidomėkit kaip jie nesusiję ir ko ji man iš kart teisinasi. Kitas dalykas, tai čia jau jos problema jei ji nežino nieko apie vakcinas, juk ji MEDIKĖ, jos toks darbas, ji privalo žinoti, ar ne???
Indraaa parašė:
Jei nesupratot, tai kalbėjau apie "aš nesusijusi su farmacija", jei nežinot šios medalio pusės, tai pasidomėkit kaip jie nesusiję ir ko ji man iš kart teisinasi. Ki…
Teoriškai privalo, bet realiai toli gražu. Tas pats gi ir su vaistais. Bet kurio vaisto sudėties paklauskit, tai geriausiu atveju veikliąją medžiagą įvardins ir tiek žinių. Jų darbas yra ne sudedamąsias dalis žinoti, o pasirūpinti, kad vakcinos neliktų gulėti lentynoje. Gi už tai pinigai mokami. Ir net labai nemaži.
Mary.S parašė:
Teoriškai privalo, bet realiai toli gražu. Tas pats gi ir su vaistais. Bet kurio vaisto sudėties paklauskit, tai geriausiu atveju veikliąją medžiagą įvardins ir tie…
Teisingai pasakėt, jų darbas, kad vakcinos negulėtų lentynoj, nes kitaip neliks suluošintų vaikų ir nebus ką gydyti. Kaip ir vaistai, nesvarbu, kad jų žmogui nereikia, bet juk jie už tai gauna didelius kyšius, tiek piniginius, tiek keliones į įvairias šalis. Juk be vaistų gausybės nebus suluošintų žmonių, nesbus sergančių ir nebus ko gydyti
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai