Kyskos kyska parašė:
Mes skrisdavom tryse, visada pirkdavom vietą ir imdavom kėdutę, viskas mums tilpdavo![]()
O ar turi būti kažkokia įpatinga kėdutė,nes rašo turi turėti tvirtinimus lėktuvo diržui
Kokia jūsų kėdutė?
Kyskos kyska parašė:
Mes skrisdavom tryse, visada pirkdavom vietą ir imdavom kėdutę, viskas mums tilpdavo![]()
O ar turi būti kažkokia įpatinga kėdutė,nes rašo turi turėti tvirtinimus lėktuvo diržui
Kokia jūsų kėdutė?
Sveikos, zadam skristi su ryanair, skrydzio metu mums bus arti 3men ir bus reikalingas dar vezimas su lopsiu,kaip yra su tuo vezimo pridavimu? Jo gaunasi dvi dalys, ar priims mums ji taip paprastai prie ilaipinimo i lektuva?
Ir dar klausimas, uzsakant bilietus as nieko neturiu zymet del vezimo? Pasimeciau del sio pirmo pasirinkimo... 
IevaP parašė:
Sveikos, zadam skristi su ryanair, skrydzio metu mums bus arti 3men ir bus reikalingas dar vezimas su lopsiu,kaip yra su tuo vezimo pridavimu? Jo gaunasi dvi dalys,…
Ryanair priklauso arba vezimas arba kedute arba maniezas kudikiui. Jei norit imt du is ju tai uz antra reiks sumoket.
Reik pries skrydi nueit i checkina ir kad jums ant vezimo uzklijuotu skrydzio info lipduka. Jei vezimas dveju daliu tai kabins du, kad dalys nepasimestu. Klaus ar su vezimu eisit iki lektuvo ar iskart atiduosit, tai jei turit pagalbos rekomenduoju tik prie lektuvo palikt isardyta ir sulankstyta😉
MandMs parašė:
Ryanair priklauso arba vezimas arba kedute arba maniezas kudikiui. Jei norit imt du is ju tai uz antra reiks sumoket.
Aciu labai uz informacija! :))
MandMs parašė:
As kaip tik siulyciau priesingai,net paprasius niekas neskuba padet to vezimo sulankstyt ar tysint laiptais ,visi lipa vos ne ant galvos. As buvau tokioje situacijoje,jog lauke per lietu lanksciau vezima,o visi stovejo ir ziurejo,tai zmogus kuris pyle degalus,pasiule vaika palaikyt.Zmoniu "laukiskumas" kartais tiesiog stulbina.
Zivilekkk parašė:
As kaip tik siulyciau priesingai,net paprasius niekas neskuba padet to vezimo sulankstyt ar tysint laiptais ,visi lipa vos ne ant galvos. As buvau tokioje situacijo…
Tai sakau jei turit kas padeda.. gal kartu su vyru skrenda...
Beje aš anksciau labai daug skaidziau, is pradziu su vienu o paskui su dviem... tai ne karto nebuvo kad kazkas nepadetu... vieno skrydzio metu man vyras apie 50 metu tiek pries skrydi uzsieme su mank tuo met 2.5 tiek skrydzio metu jj kalbino ir zaide.. sake anukuciu pasiilges tai jam vienas malonumas buvo o ir mano vaikis laimjngas buvo
MandMs parašė:
Tai sakau jei turit kas padeda.. gal kartu su vyru skrenda...
Beje aš anksciau labai daug skaidziau, is pradziu su vienu o paskui su dviem... ta…
Puiku,kad jums pasiseke,as kiek skridau viena su vaiku,tai labai neigiama patirtis. Niekas nesitiki,kad kaip princese globos,bet tiesiog zmogiskumas-padet mamai kai su vaiku rankose per liuti vezima lanksto ar tempia ji laiptais. Kai pirma syki skridau su 3men kudikiu,jis man uzmigo ant ranku ir paprasiau stiurdeses paspaust vezimo rankena-tokiu atveju vezimas susilenkia ir galiu ji i viena ranka paimt,tai gavau atsakyma, jog prasyciau keleiviu
Man visada geriau nesykle,aisku vaikas turi but prie jos iprates-ir rankos laisvos ir nereikia galvos sukt.
Jei lokacija butu kitokia, Ryanair personala perzegnociau 10sykiu ir pamirsciau
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai