sirdute37 parašė:
O koks tai vaistas? Kam jis reikalingas? Matau merginos raso apie ji , bet nesigilinau. Man Vokietijoje per 3 kartus nei karto jo neskyre🤔
Gal kita koki skyre, kuris stabdo prieslaikine OV.
sirdute37 parašė:
O koks tai vaistas? Kam jis reikalingas? Matau merginos raso apie ji , bet nesigilinau. Man Vokietijoje per 3 kartus nei karto jo neskyre🤔
SunMoon parašė:
Aha supratau, taip skyre 4 dienas leistis, bet jie vadinasi kitaip
Bar.bar parašė:
Sveikos merginos, bendrauju su Dr.Emre ir kaip ir jau suplanuotas vizitas gegužės men IVFui , jis rekomenduoja daryti FET, kokia jūsų nuomonė? Ar tiesa, kad 1-2% di…
Labas, labai daznai rekomeduoja daryti FET del keliu priezasciu: 1) del hyperstimuliacijos (ypac kai kiausidziu rezervas didelis) 2) kad pailsetu organizmas. Suprantu nora daryti viska vienu metu, man taip buvo. Bet as galiu pasakyti is savo patirties, kad man ta pertrauka gerai buvo. As po stimuliacijos jauciausi visa ispambus, skaudejo galva, net ir kvepavimas apsunkejes buvo. Rekomenduoju pasitiketi gydytoju.
Bar.bar parašė:
ar paskiriami kokie nors vaistai prieš FET? Jeis reikia pasirūpinti per pirma kelionės (stimuliacijos) laika?
vaistu musu atveju neskyre, daugiau gali skirti ivairius papildus/vitaminus tiek vyrui, tiek moteriai. Bet cia jau individualiai pagal situacija.
Banther parašė:
vaistu musu atveju neskyre, daugiau gali skirti ivairius papildus/vitaminus tiek vyrui, tiek moteriai. Bet cia jau individualiai pagal situacija.
Ačiū jums už ats! Nes LT kaip darėme Fet butinai prieš įsodinimą turėju vartoti Crinone , tad idomu kaip vyksta turkijoje
Progesteronas ir visi medikamentai yra paskiriami tik po įsodinimo?
Bar.bar parašė:
Ačiū jums už ats! Nes LT kaip darėme Fet butinai prieš įsodinimą turėju vartoti Crinone , tad idomu kaip vyksta turkijojeProgesteronas ir visi medikamentai yra…
Sveiki, progesterona paskirs iškart, kai atvyksite į Turkiją dėl Fet, kelios dienos prieš įkėlimą. Bet dar būnant LT prieš skrendant į Fet, bent jau man, nuo 3cd paskyrė estrofem gerti. Aš buvau Bahceci klinikoje.
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai