kiyoko parašė:
Mano hemoglobinas 132bet kas iš to - paprašiau, kad dar feritiną padarytų, jis žemiau visų normų. Tai geriu technofer plius dabar.
Tai va, pas mane panasiai, hemoglobinas dar tikrai geras, bet feritinas kazkur po zeme uzsikases🤣
kiyoko parašė:
Mano hemoglobinas 132bet kas iš to - paprašiau, kad dar feritiną padarytų, jis žemiau visų normų. Tai geriu technofer plius dabar.
Tai va, pas mane panasiai, hemoglobinas dar tikrai geras, bet feritinas kazkur po zeme uzsikases🤣
Feritino tyrimas mokamas, tai gydytojai dažnai nepasiūlo. Aš pati prašiau jo, ir vitD
bet feritino tyrimas keli eurai tik tekainuoja
Lina7 parašė:
Pas mane hemoglobinas irgi tik 110. Sakė dar norma. Feritino netyrė. Ar jūs privačiai jį darotės?
Lina7 parašė:
Pas mane hemoglobinas irgi tik 110. Sakė dar norma. Feritino netyrė. Ar jūs privačiai jį darotės?
Susimoku, bet man gydytoja ir ginekologe siule is kart, nes hemoglobinas gali ir aukstas but, bet feritinas daznai nestukem nukrites, tai svarbu issitirt
VilijaJan parašė:
Sveikos merginos, o kaip jums su hemoglobino kiekiu kraujyje ? Vakar ėmė krauja tai sakė dar telpu į rėmus gali būti iki 105 / mano 107 🙄 33+4sav.
Sveika, nesenai atlikau ir aš kraujo tyrimą bei šlapimo tyrimą . Hemoglobino norma nuo 120-150 pas mane 116, sakė irgi kad norma ir dar gali kristi dėl neštumo, plius rasti 25 leukocitai šlapime. Gydytoja įvertinus pasakė, kad gerčiau geležį būtinai (rekomendavo "bio ferrum") ir dėl šlapimo spanguolių natūralių sulčių
tą ir darau ..
Zylutėė parašė:
Sveika, nesenai atlikau ir aš kraujo tyrimą bei šlapimo tyrimą . Hemoglobino norma nuo 120-150 pas mane 116, sakė irgi kad norma ir dar gali kristi dėl neštumo, pli…
O dekui už rekomendaciją, užsisakiau Bioferrum, bandysim
nikole_ parašė:
O dekui už rekomendaciją, užsisakiau Bioferrum, bandysim![]()
Šaunu 😉 jis natūralus yra, liepė gert iš ryto , bet geriant jį negalima kofeino ir pieno 😔 nebent antroj dienos pusėje.
Zylutėė parašė:
Šaunu 😉 jis natūralus yra, liepė gert iš ryto , bet geriant jį negalima kofeino ir pieno 😔 nebent antroj dienos pusėje.
Bet kokia gelezi geriant pries ir po 2h nerekomenduoja kofeino ir pieno produktu. Nereikia laukt puse dienos☺️
Hellobaby parašė:
Sveikos, koki ciuzinuka rekomenduotumet pirkti į lovyte? žiurejau ir grikių lukštų ir kokosins ir poloroninis yra? 🤗
Mes nupirkom iš Lonas vaikišką, Loniukas berods pavadinimu.
Jis pakankamai kietas, tai manau bus pats tas vaikui
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai