Butterfly66 parašė:
Kai atvažiuoji į vgn gimdyti klausia svorio,ūgio,kitų duomenų ar paduodi nėščiosios kortelę ir ramu?
Paduodi kortelę ir asmens tapatybes dokumenta. Dar uzklause kiek kg priaugau.
Tyzenhauzų g. 18A, VilniusButterfly66 parašė:
Kai atvažiuoji į vgn gimdyti klausia svorio,ūgio,kitų duomenų ar paduodi nėščiosios kortelę ir ramu?
Paduodi kortelę ir asmens tapatybes dokumenta. Dar uzklause kiek kg priaugau.
Justina.y parašė:
Sveikos! Butu labai idomu suzinoti koks uzimtumas dabar 🤔 tikiuosi atsilieps mamytes gulincios siuo metu 😊
Mane irgi domina
nes 3 važiuoju su siuntimu skatinimui:0
Amaja parašė:
Sveikutes merginos, kokia tvarka yra tvarka Vgn kaip pagimdai natūraliai, t.y. kūdikį palieka iš karto motinai? O jeigu cp tai atneša kūdikį paprašius(kai esi reani…
Jei gimdymas natūralus, naujagimis paliekamas mamai iš karto.
Amaja parašė:
Sveikutes merginos, kokia tvarka yra tvarka Vgn kaip pagimdai natūraliai, t.y. kūdikį palieka iš karto motinai? O jeigu cp tai atneša kūdikį paprašius(kai esi reani…
Cp turėjau prieš dvi geras savaites. Kūdikį išėmus iš pilvo parodė, apžiūrėjo medikai ir po kelių minučių atnešė man ir padėjo prie krūtinės, palaikė truputį. Tada išnešė, baigė mane operuot, o po operacijos kai perkėlė į pooperacinę iškart atnešė man ir visą laik buvo su manim. Kadangi dar nevaldžiau galūnių, akušerės padėjo įduot krūtį, vis pataisydavo, vėliau paguldė prie šono, vis klausė ar viskas gerai, gal į lopšį paguldyt. Bet kūdikio neišnešė, o kai pervežinėjo į palatą po kokių 5val, kūdikį kartu einanti akušerė atnešė. Vyras atvažiuot galėjo tik kai buvau palatoj.
Nestuke10 parašė:
Ir kaip dabar viskas vyksta?atvažiuoji su siuntimu 41 savaite guldo iškart ar ne?;) kaip del koronos?Ar testui imamas meginis iš nosies (nepykit nej kart nedaria…
Gal nepasikeitė labai niekas, bet prieš metus irgi turėjau siuntimą skatinimui.
Nuvažiavus apie 9 ryto, (8ryto pamaina keičiasi) patikrino, ( taip labiau, praplėšė ten plėves, nebijokit
) man tik apie tai nesakė kad darys😃. Užpildė dok, ir paguldė į pataloginį, paėmė kraujo tyrimams, atėjo seselė paėmė kovid testą. Kelis kartus matavo tonus per visą dieną. Ir tiek, buvau toliau palatoj 🙂 kitą rytą pabudau, ir pajaučiau kad kažkiek maudžia pilvą, kaip per mėnesines. Apie 7 ryto pakvietė į patikrą, pasakė kad gimdos kaklelis 3cm( atvažiavau su 1 cm). Paklausę ar noriu į gimdyklą, pasakiau noriu, pasakė pasiimk visus daiktus, jei reikia paskambink vyrui kad atvažiuotų, nuvede į gimdyklą, užpildė dok, patikrino gydytojas, nuleido vandenis ir prasidėjo viskas 🙂 tai skatinamųjų neprireikė 🙂 per patikrą praplešdamos plėves - paskatina natūraliai 😃
Pirmą dieną, kai atsiguliau - nemaitino, tai pasiimkite kažkokį užkąsti, taip pat galima užsisakyti wolto/bolto.
Gal kažkas papildys, ką skatino vaistų pagalba 🙂
Justina.y parašė:
Kai atvyksti i Vgn vyra ileidzia nors dar gimdymas neprasidejas, kol apziuri?
Ne. Tik kai patvirtina, kad jau gimdot ir keliaujat į gimdyklą.
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai