Butterfly66 parašė:
Ar tarėtės iš anksto pas ką gimdysite vgn?😊
Tariausi su gyd. K. Kalinauskiu. Nuostabus gydytojas❤️
Tyzenhauzų g. 18A, VilniusButterfly66 parašė:
Ar tarėtės iš anksto pas ką gimdysite vgn?😊
Tariausi su gyd. K. Kalinauskiu. Nuostabus gydytojas❤️
Ramunele000 parašė:
Sveikos, o gal yra tokių, kurios turėjo nustatytą GD, jį puikiai susireguliavo su mityba ir rinkotės gimdyti VGN? Nes man gydytoja rekomenduoja Santariškes tik..…
Turint GD 34-36 savaitę turite gauti siuntimą pas trečio lygio ginekologą Santarose, kuris įvertina ar GD turėjo įtakos vaisiui ar ne. Jeigu nevartojate insulino, susireguliuojate dieta ir vaisiui įtakos nėra, tuomet galite gimdyti kur norit.
kornelija_g parašė:
Turint GD 34-36 savaitę turite gauti siuntimą pas trečio lygio ginekologą Santarose, kuris įvertina ar GD turėjo įtakos vaisiui ar ne. Jeigu nevartojate insulino, s…
Ačiū už patikslinimą, tikrai, šeimos gydytoja minėjo apie šį vizitą santarose ❤️
Grainaa parašė:
Ir kaip jautėtes po skiepo? Mes po metų planuojame nėštumą,ir nežinau dėl tų skiepų .... Neskiepita dar......ar skiepitis prieš,ar būdama nėščia...... Prieš bijau,p…
Aš skiepijausi prieš, nes neplanavom daugiau vaikų ir plius dar turėjau spiralę, gegužės mėn buvo antras skiepas, o birželį jau nebuvo mm. Liepa sužinojau, kad nėščia. Taip, kad viskas priklauso nuo to kaip pasiruošęs organizmas. 😊
oolgutee parašė:
Aš skiepijausi prieš, nes neplanavom daugiau vaikų ir plius dar turėjau spiralę, gegužės mėn buvo antras skiepas, o birželį jau nebuvo mm. Liepa sužinojau, kad nėšč…
Su spirale pastojote? 😲
Grainaa parašė:
Su spirale pastojote? 😲
Taip😄 buvo labai netikėta. Ir tik 13sav pavyko išimti. Tai VGN dažnas klientas pirmam trimestre buvau.😁
oolgutee parašė:
Taip😄 buvo labai netikėta. Ir tik 13sav pavyko išimti. Tai VGN dažnas klientas pirmam trimestre buvau.😁
Jau daug kartų girdėjau, kad su spirale pastojama. 🙂 Kad ir kaip patiktų VGNe gimdyti, reikia paieškoti patikimo saugojimosi būdo. 😃
5 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai