sypsausi parašė:
Ačiū už pasidalinimą!
Tikiu, kad buvo nelengva..
Nelabai galiu pasidalinti, nes gimdymas kad ir nebuvo iš lengvųjų, bet personalas labai visaip kaip motyvavo ir gelbėjo gimdant, o paskui greit atsistačiau tai galėjau pasirūpinti pati vaiku, bet tikrai galit nebijoti kad vaikas atsibus ir įsiverks. Retai taip greit viskas įvyksta
eikit tik užmigus. Liepą tikrai nemažai su vyrais gulėjo, ir sesutė sakė kvieskit kada tik reikės. Tik naktį prašė labai nepiktnaudžiaut, nes labai skamba, kad neprižadinti žmonių
Pamaitinimui galima visada turėt šalia savęs, o pakeitimui pasikviesti. Man lovelė buvo labai nepatogi, tai galima sakyt visad miegojom kartu su kūdikiu. Nors šiaip aš nelabai mėgėja to daryti.
Justina.y parašė:
O kaip su daiktais? Reikia is karto nestis viska ar galima paskui gryzti pasiimti? Rytoj vyksiu i VGN, nes neprasideda gimdymas ir nezinau guldys ar paleis namo dar…
Daiktus gali vėliau atvežti/ atnešti vyras. Arba galite pasiimti, po apžiūros, apžiūra vyksta šalia įėjimo. Mane atvežė, palaukė kol apžiūrėjo, tuomet nuvažiavo namo, pabaigė krauti, atvežė per siuntų įėjimą ir sesutės atnešė į gimdyklą.