2022.04.13 12:48 (prieš 3 m.)
Tesa1 parašė:
Sveikos, aš jau po paskutinės apžiūros prieš punkciją. Nuotaikos kažkokios prastos, nes mato max 5 folius... penktadienį bus punkcija, bet kažkaip jau dabar nusitei…
Tikrai labai atsiprašau, kad taip pasakysiu, bet mane kartais net aplanko pyktis skaitant tokias žinutes kaip jūsų... Jūs turite NET 5 folius! Net! Daug! Ir tikėkite jais, prašau!! Dar net neturėjote punkcijos, o jau save nuteikinėjate, kad nepavyks.. Gal tada visai nereikėjo pradėti proceso nes permažai norite sėkmės, gal dar esate nepasiruošusi..
Chate turėjome merginų kurioms augo 1 vienintelis ir jos pastojo, turėjom ir merginą kuriai augo vienas ir vis sprogdavo nesulaukęs punkcijos (niekaip negaliu jos pamiršti)... Prisiminkite kad svarbiausia yra kokybė, o ne kiekybė ❤️ Ir pastojimui reikalingas vienas vienintelis stipruolis!
Susitelkite, nusiteikite pozityviai ir tikėkite savo ląstelėmis, juk gal ten yra jūsų leliukas, o jūs jau dabar jam sakot, kad aj gal tu net nekibk, nes aš net netikiu, kad tu užkibsi.. 😓
Jei bent kiek padėsiu- man išpunktavo 4 folius, apsivaisino 3, visi užaugo iki aukščiausios 5d kokybės, sodinom vieną 5d ir liko dar du šaldyti. To linkiu ir jums! ❤️ Susiimkit, būkit pozityvi ir didžiausios sėkmės!