Freja123 parašė:
24 cd ikelta 5 dienų blastocista blokuotame cikle, visur išrašiuose gydytojo parašyta ''pagal FET 8 sav. 3 dienos, echo atintinka 8 sav. 3 diena". Na čia didelės bė…
Tai db, koks gestacinis 15+1? Ka matuoja?
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįFreja123 parašė:
24 cd ikelta 5 dienų blastocista blokuotame cikle, visur išrašiuose gydytojo parašyta ''pagal FET 8 sav. 3 dienos, echo atintinka 8 sav. 3 diena". Na čia didelės bė…
Tai db, koks gestacinis 15+1? Ka matuoja?
Freja123 parašė:
Paskutinį kartą normaliam echo buvau 02.02 parašyta pagal mm neštumo trukmė 13+0, neštumo trukmė atitinka 12+4.
As skaiciuoju, kad 02.02 jums buvo 12+5d. Siandien 15+1d
SunMoon parašė:
As skaiciuoju, kad 02.02 jums buvo 12+5d. Siandien 15+1d
Taip ir turi būti 15+1. Kaip jus paskaičiavote? Nes pagal mm turėjo būti 15+3. (Čia kalbu apie vakar, nes snd jau butu 15+2 ir 15+4). Tai reikia į echo duomenis žiūrėt, ką mato, o mėnesinių laikas tiesiog atskaitos taškas, kaip jūs sakėte? Suklaidino mane tai, kad dviejuose išrašuose rašė neštumo laikas pagal FET tai galvojau, kad nuo įkėlimo dienos skaičiavo.
Ir suvedus į skaičiuokle kur pagal mm rodo siandien 15+4, pagal FET 15+2. Vaistus man reikėjo nutraukti suėjus 13 sav., tai aš nutraukiau pagal echo ką jis rodė kuris atitiko FET skaičiuoklės laiką, nes jai pagal mm tai dviem dienom anščiau reikėjo nutraukti. Na atleiskit man jai ką nors ne taip kalbu ☺️Ačiū jums už atsakymus❤️
Freja123 parašė:
Taip ir turi būti 15+1. Kaip jus paskaičiavote? Nes pagal mm turėjo būti 15+3. (Čia kalbu apie vakar, nes snd jau butu 15+2 ir 15+4). Tai reikia į echo duomenis žiū…
Pagal, Fet skaiciuokle, suvedziau jusu ikelimo diena. Taip man visada skaiciavo ir nzn, kaip galima nuo ikelimo skaiciuoti. Ty, jums ikelimo diena, kiek sav rase? Gal ir gerai gaunasi. Echo tik kelias d kitaip gali rodyti, normalu. Ivf cikle- punkcija minus 14d ir skaitos 1mm diena ir 1 nestumo savaite
SunMoon parašė:
Pagal, Fet skaiciuokle, suvedziau jusu ikelimo diena. Taip man visada skaiciavo ir nzn, kaip galima nuo ikelimo skaiciuoti. Ty, jums ikelimo diena, kiek sav rase? G…
Ten nieko neįrašyta apie savaites, tiesiog, kad įkaleta blastocista ir paskutinių mm diena.
Pineapple23 parašė:
Sveikos.
Ar daug kas naudojote Embryoglue, kai kėlė embrionus?
Bent man Turkijoj sake, kad tie klijai nera pasiteisine..
MelynasPaukstelis parašė:
Bent man Turkijoj sake, kad tie klijai nera pasiteisine..
Na taip, bet kaip, kad rašo padidina tikimybę iki 10 proc. Tai ir galvojame visas galimybes, nes turim tik viena snaigutę❄️
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai