Ruknyte parašė:
Sveikos, koks turi buti progesteronas nmol matavimo vienete?kokios jusu patirtys? Man padidino doze po 2zvakutes 3kart dienoj, ir vistiek nepakilo rodikliai auks…
Leidziamu reik. Min 50 nmol reiktu laikyt, bet geriau 70-100.
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįRuknyte parašė:
Sveikos, koks turi buti progesteronas nmol matavimo vienete?kokios jusu patirtys? Man padidino doze po 2zvakutes 3kart dienoj, ir vistiek nepakilo rodikliai auks…
Nese parašė:
Atėjo atsakymas pagaliau - 271 🥹🥹 aš negaliu patikėt, niekada gyvenime kibimo nėra buvę, aš tiesiog šoke vis dar... 🥹🥹🥹 čia geras skaitosi skaičius 10dpi? 🥹🙏…
Geras
kaip smagu, kelintas tai bandymas?
Ocean Ni parašė:
Jooo. Sake ryt israsys...
Ocean Ni parašė:
O as daug skaiciau apie prg uzsienio literaturos, tai ten daug kur raso kad geriausia yra prg 35-70 nmol, po ivf. Tai man taip idomiai, kad pas mus ji kelia taip. Bet cia su tuo prg toks visada dviprasmis reikalas
Svajokle87 parašė:
Šiandien 6dpi ☺️ kėlė vieną atšildytą blastuką 5AA. ☺️
Tada viskas labai puikiai, sėkmės ir toliau laimingai aukite 🥰🙏
Nesulaukianti parašė:
Tikiu, kad Jums per kančias į žvaigždes! Kaip Jums sekasi su nėštumu? 😀
Nežinau, dar nebuvau pirmoje apžiūroje, kantriai laukiu ir eisiu kai bus 6+3, liko 3 dienos, galvoju kaip ramiai išlaukti, vis norisi pasidaryti HCG ir Prg, kad bent kažkiek dienų po tyrimo jaustis ramiai🤯
Nese parašė:
Atėjo atsakymas pagaliau - 271 🥹🥹 aš negaliu patikėt, niekada gyvenime kibimo nėra buvę, aš tiesiog šoke vis dar... 🥹🥹🥹 čia geras skaitosi skaičius 10dpi? 🥹🙏…
Sveikinimai, puikūs skaičiais, aukite dideli🙏🥰 Dabar po 2-3d rekomenduočiau pasidaryti vėl HCG, kad pažiūrėti kaip kyla ir būtinai užvien PRG ar pakanka 🙏
Mažylė1 parašė:
Nežinau, dar nebuvau pirmoje apžiūroje, kantriai laukiu ir eisiu kai bus 6+3, liko 3 dienos, galvoju kaip ramiai išlaukti, vis norisi pasidaryti HCG ir Prg, kad ben…
Pries echo nebloga mintis pasidaryt hcg+prg
Galesit is kart parodyt gydytojai.
Ruknyte parašė:
O jūs natūraliai pastojusi ar po IVF, FET? Kiek savaičių jums? 😊
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai