lereja parašė:
Paskambins treciadieni seimiste, tai ko geriau prasyt elocon ar dermovate? Kuris veiksmingesnis idomu 🤔
Man dermovate geresnis negu elocon ir sake stiprus labai seimos gyditoja saugoti kad nepatektu ant veido
Žvynelinė - viena nemaloniausių ligų, nes odos pažeidimai yra aiškiai matomi, o apie pačią žvynelinę sklinda nepagrįstų mitų ir klaidingų teiginių. Skaityti
visą straipsnįlereja parašė:
Paskambins treciadieni seimiste, tai ko geriau prasyt elocon ar dermovate? Kuris veiksmingesnis idomu 🤔
Man dermovate geresnis negu elocon ir sake stiprus labai seimos gyditoja saugoti kad nepatektu ant veido
D.M.K.M. parašė:
Aš nesirinkčiau labai stiprių, nes ir taip stengiuosi juos minimaliai naudoti.
bebriuke83 parašė:
Aš nesirinkčiau labai stiprių, nes ir taip stengiuosi juos minimaliai naudoti.
O tai čia yra pagal stiprumą?
D.M.K.M. parašė:
O tai čia yra pagal stiprumą?
Tai paskaitykite savo senesnį komentarą
Aš esu tik Elocon naudojusi ir tepuosi prie veido.
bebriuke83 parašė:
Tai paskaitykite savo senesnį komentarąAš esu tik Elocon naudojusi ir tepuosi prie veido.
Ne sakau gal pagal stiprumą yra jų pirkti. Man jis vienintelis tiko po tiek išbandytu ir tų riebalinų plaukų tikra palaima, manau kiekvienam reikia atrasti tą, kuris tiks, man elocon per silpnas, nes galvoj baisu kas darėsi ir ta raudonumą nuima. Dabar kituose vietuose išnyko, o galvoj vis atsiranda, bet ačiu Die, kad ne tiek,net plikt nuo to luobo buvau pradėjus.
D.M.K.M. parašė:
Ne sakau gal pagal stiprumą yra jų pirkti. Man jis vienintelis tiko po tiek išbandytu ir tų riebalinų plaukų tikra palaima, manau kiekvienam reikia atrasti tą, kuri…
Tai taip, dar ir skirtingo lygio žvynelinė pas visus
Aš gal 5 m.gyvenau be vaistų, kosmetika apramindavau paūmėjimus
bebriuke83 parašė:
Tai taip, dar ir skirtingo lygio žvynelinė pas visusAš gal 5 m.gyvenau be vaistų, kosmetika apramindavau paūmėjimus
![]()
Kaip gerai Jums😐
https://camelia.lt/papildai-ir-priemones-plaukams/107180-mikropylingas-galvos-odai-vichy-dercos-200ml.html
Dar šitas geras bent jau man
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai