bebriuke83 parašė:
Salicilas labai džiovina, tai dėl to man Biodermos kosmetika nuo žvynelinės nepatiko.
pas mane jie linkę riebaluotis, tai kažkaip to neigiamo poveikio nepastebėjau
Žvynelinė - viena nemaloniausių ligų, nes odos pažeidimai yra aiškiai matomi, o apie pačią žvynelinę sklinda nepagrįstų mitų ir klaidingų teiginių. Skaityti
visą straipsnįbebriuke83 parašė:
Salicilas labai džiovina, tai dėl to man Biodermos kosmetika nuo žvynelinės nepatiko.
pas mane jie linkę riebaluotis, tai kažkaip to neigiamo poveikio nepastebėjau
Aš galvai Elocon naudoju, kai jau labai pirštai ten lenda (stengiuosi kaip galima rečiau tepti), o plaut tai n išbandžiusi ir negaliu pasakyt kuris geresnis, nėra poveikio man su šampūnais, šiuo metu Uriage kažkokį atopinei galvos odai naudoju 🤷♀️
Tiesa, man lb gerai niežulį ir ne tik žvyną, bet ir raudonį nuėmė + maloniai šaldo, tas AliExpress tepaliukas Zudaifu, aišku, tas pats brudas kaip ir hormoninis, bet pakaitom patepu
lereja parašė:
O tai kaip su receptais, ar kas menesi gydytoja nauja raso, ar prisiperkat metams i prieki kol receptas galioja?
Man išrašo 4-5 buteliukus, jų užtenka 8-12mėn (bet čia man, retai tepant), tai iškart visus ir paimu (tiesa pasakius, visus visada duoda, receptas elektroninis, vienu kartu, nei prašau taip nei vaistininkės klausia)
dabar į pabaigą, tai skambinsiu prašysiu el. recepto, juk juos be problemų rašo, tuo labiau kai liga ne nauja ir viskas aišku.
lereja parašė:
O tai kaip su receptais, ar kas menesi gydytoja nauja raso, ar prisiperkat metams i prieki kol receptas galioja?
Šeimos gyditoja gali išrašyt 3 mėnesiam.
lereja parašė:
Aš kelerius metus gyvenau be vaistų, bet šį pavasarį prireikė, tai šeimos gyd. paskyrė 3 mėn. Ir visada prašykite e-recepto, nes kad jau ir būnate nusipirkusi vaistus, vaistininkai patikrina ir vėl parduoda, nes jau buvo paskirti
Smiliuke parašė:
pas mane jie linkę riebaluotis, tai kažkaip to neigiamo poveikio nepastebėjau![]()
Su kosmetika labai individualu
Tai ir mano plaukai prie šaknų linkę riebaluotis, o toliau sausi, pastebėjau, kad jei dar labiau juos priemonės nusausina, tai dar greičiau riebaluojasi
bebriuke83 parašė:
Su kosmetika labai individualuTai ir mano plaukai prie šaknų linkę riebaluotis, o toliau sausi, pastebėjau, kad jei dar labiau juos priemonės nusausina,…
Pas mane lygiai tas pats su plaukais😣
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai