2020.09.26 14:44 (prieš 5 m.)
Halkaas parašė:
Jūs turbūt patologiniam gulite? Aš gulėjau irgi patologiniam vidurį nėštumo savaitę laiko, tai man labai patiko personalas, todėl buvau nusprendus čia gimdyti. Bet …
Siaip priziuri kaip kad patologinio skyriaus paciente. O guliu jau pogimdyviniam skyriuj, nes cia rezervavo man palata, zinojau kad guldys ir kad neisleis nepagimdzius. Nesu jau tokia isijautrinus ir kol gyvai to neisgirsiu, tai nepatikesiu. Juk personalas uz jus skausmu neiskes, klinikise pirma gimdant prie manes niejs irgi nebuvo visas 2val,kol nenuvede i gimdykla. Bet dziaugsmas atpirko viska ir jauna buvau, bet jokiu priekaistu neturejau. Cia tas pats kaip ir su tuo covid tyrimu, su maitinimu ir pan. Ne i kurorta atvaziuoji. Vienam viskas tinka, kitam visur blogai. (ypac lietuviui)!! Manau tik savo patirtim gali remtis. Gal jautresnis zmogus, kitaip ir situacija ivertina. Nezinau man sypsosi visas personalas. Nuo vedejos iki valytojos. Kaip pats pasitinki, taip ir su tavim. O savaitgali, tai irgi. Va ryte tik pakalbino gydytoja, uzrase tonus. Ir guliu, kad guleciau. Nes lygiai 41sav,turi ale stebet. Bet tiesiai sviesiai pasake-patologinio gydytoja ziures tik pirmadieni ka uzbaigt ir kaip su gimdymu. Laukimas jau vargina, bet juk neverksi atsisedus.