jaciutedovile60 parašė:
as asmeniskaia nesirinkau ir po visas nevaiksciojau, as su pirmu kaip tariausi tai su antru kitu variantu ir nesvarsciau![]()
Nes man kadangi pirmas tai nieko as su tom ligoninem nesuprantu
Josvainių g. 2, Kaunasjaciutedovile60 parašė:
as asmeniskaia nesirinkau ir po visas nevaiksciojau, as su pirmu kaip tariausi tai su antru kitu variantu ir nesvarsciau![]()
Nes man kadangi pirmas tai nieko as su tom ligoninem nesuprantu
O aš tai žinokit bjauri boba
Noriu, kad mano gimdyme dalyvautų tik tie asmenys, kuriems yra būtina. Aš nesu kažkoks eksponatas, į kurį būtų galima atsistojus vėpsot. Taip kad mano gimdyme kategoriškai nebus jokių rezidentų ir juo labiau jokio gimdos kaklelio plėtimo rankomis (ačiū, man nereikia, kad netyčia gimdos kaklelį suplėšytų) ar kitų skatinimo metodų. Jeigu viskas vyksta ne taip kaip turėtų ar komplikuojasi, tam yra CP. O kankintis po 12 valandų irgi nebūtina, tam šiais laikais yra epidūras
Vinsieriukas parašė:
O aš tai žinokit bjauri bobaNoriu, kad mano gimdyme dalyvautų tik tie asmenys, kuriems yra būtina. Aš nesu kažkoks eksponatas, į kurį būtų galima atsistojus vėp…
Kiekvieno pasirinkimas
ko nenoresit to ir nebus
blockquote>Vinsieriukas parašė:
O aš tai žinokit bjauri boba
Noriu, kad mano gimdyme dalyvautų tik tie asmenys, kuriems yra būtina. Aš nesu kažkoks eksponatas, į kurį būtų galima atsistojus vėp…
Pritariu jumi!!!
Vinsieriukas parašė:
O aš tai žinokit bjauri bobaNoriu, kad mano gimdyme dalyvautų tik tie asmenys, kuriems yra būtina. Aš nesu kažkoks eksponatas, į kurį būtų galima atsistojus vėp…
Vinsieriukas parašė:
Hmm, idomus Jusu pasisakymas
noreciau isgirsti Jus kai pagimdysite, tada galesit papadakot kas Jum rupejo, nerupejo, trukde, sekmes!
mmamka parašė:
Hmm, idomi Jusu nuomone
O kas čia jums tokio juokingo?
Vinsieriukas parašė:
O kas čia jums tokio juokingo? :nezinau:</blockquote
Mano nuomone tokia pati ir po gimdymo![]()
Vinsieriukas parašė:
O kas čia jums tokio juokingo?![]()
Nejuokingo, o idomi nuomone, jokiu budu neisizeiskite, noriu is patirties pasakyti, kad kai jau beldzias leliukas i pasauli, tai nesvarbu visiskai - yra praktikntai ar ne (beje man labai padejo, vyras vandeni girde, o praktikante strenas tinkamai masazavo) as buvau tik uz naturalu gimdyma, taip ir pagimdziau, nes turiu nuomone apie cezari ir epidura, kelios drauges vargsta nuo pasekmiu dar ir po siai dienai deje...nezinau koks atgrubnagis medikas turi buti, kad sudraskytu gimdos kakleli? Juk dirba su pirstinemis, o per prievarta iskart kumscio nekisa, i tikrai geriau pakenteti ta nemalonu pracesiuka negu pjuvi per pilva turet, zinokit cezaris tik tai akimirkai gerai, bet kol sugyja... kelt negali, stotis negali ir t.t., taigi sekmes Jum gimdant, visi stereotipai ir isankstines nuomones subliuksta, kai esi gimdykloje, tada esi pasiryzes viskam, kad tik lelius gimtu sveikas ir gydytojai paiso ne Jusu noru, o priima ir gelbeja gyvybes
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai