rugstytia parašė:
na kiek pastebejau sitam forume visi jau ne po viena angeliuka auginasmagu jum
vat as neseniai suzinojau,kad pagauses ir musu seima
,tai siek tiek nerimauju kaip ten kas bus
maniske tai labai jau prie manes prisirisusi,negaliu nei draugiu vaikuciu ant rankyciu paimti,prasideda pavydo senos ir demesio reikalavimas
ji kiekviena diena sako mamyte as tavo maziukas kaciukas,kai visi sako tikra mamytes lepunele. Tai nezinau kaip reiks ja paruosti tam,kad mamyte bus ne tik jos,bet ir dar vieno leliuko...Ir net nezinau kaip ji reguos kai tiek demesio nebeskirsiu jai,nes dabar tikrai daug laiko praleidziam kartu.
![]()
Sveikinu , lengvo laukimo
O dėl dukrytės, tai , manau, reikia ją tinkamai paruošti. Ji jau didelė, kai gims leliukas, bus jau ir ketverių, tai dar daugiau visko supras. Aš apeliuočiau į jos moteriškąjį pradą ir kalbėčiau apie mažą leliuką kaip lėlytę, kad juo reikia rūpintis, padėti ir t.t., mergytė tikriausiai turi lėlyčių, manau, supras greit ir užsidegs ta mintimi
Mano sūnus prašo jam dar dvi seses pagimdyti
,tai siek tiek nerimauju kaip ten kas bus

Is tikro kai gime jaunele, tai as pati laaaabai keistai jauciausi, nezinojau kaip cia ta demesi paskirstyt, kad nebutu nuskriaustu ir taip dirbtinai kazkaip, niu labai keistai buvo kelias pirmas dienas, kazkiap bijodavau labai myluot mazyle vyresnelei matant, niu zodziu...O paskui viskas stojo i savas vezes, viskas tapo naturalu, lengva, nebeliko baimiu jokiu

....man plaukai labai slinko nuo maitinimo ,hormonai visai sutrike...tai geriau tabletes ,bet tik tada kai nustojau maitinti....Kiekvienai mamai asmeniskai cia iki kiek maitint....netgi manau jei 3ia tureciau ilgiau kaip 5 men.nemaitinciau
...as manau uztenka...