Rūtelėlė parašė:
na, tyrelės su bananu iš parduotuvės tikrai nėra rudos![]()
o uogas/vaisius verdant ant garų niekas nesukrenta![]()
Jeigu vienas bananas aisku ne ,bet pirkau obuolys bananas tai tikrai ne balta spalva ,o vieno banano kazin ar yra tokia tyrele
Rūtelėlė parašė:
Jeigu vienas bananas aisku ne ,bet pirkau obuolys bananas tai tikrai ne balta spalva ,o vieno banano kazin ar yra tokia tyrele
sauluze123 parašė:
Bet mum bevalgan parudavo,o parduotuvej irgi rudos tyreles,o kaip uogos nesukrenta kai verdi.
tai bananas greit ruduoja,bet cia nieko blogo,gi nesusensta :)uogos sukrenta,aisku
Rūtelėlė parašė:
o ,ant garu nebandziau
reikes pabandyt
lolu parašė:
sermuoneli,as duodu 3 lasus,nes pas mus saules nulis.Tai iki metuku laiko duosiu 3 lasiukus.O del tyreliu,tai tikrai fainai,kai pati svieziai pagamini.Tik su bananu reikia greitai sumaitinti,nes paruduoja nuo banano.Banano neverdu![]()
O kodel butent iki metuku? Kitur skaciau raso iki 4 men., ortopedas man sake irgi iki metuku, bet jis jokiu tyrimu su tuo susijusiu nedare... seimos gyd. norejo padidint doze, bet kai pasakem kad isvykstam, tai sako nedidinsiu, nes saules ir taip gaus... Nesuprantu kaip jie ta vitamina skiria be tyrimu...
O del tyreliu tai man taip savaime suprantama, net nepagalvojau kad galetu but kitaip, iki kol cia forume nepaskaiciau kad kitos porai dienu daro. Bet juk ir patiems nemalonu vakaryksti maista valgyt...
Sermuonelis parašė:
O kodel butent iki metuku? Kitur skaciau raso iki 4 men., ortopedas man sake irgi iki metuku, bet jis jokiu tyrimu su tuo susijusiu nedare... seimos gyd. norejo padidint doze, bet kai pasakem kad isvykstam, tai sako nedidinsiu, nes saules ir taip gaus... Nesuprantu kaip jie ta vitamina skiria be tyrimu...O del tyreliu tai man taip savaime suprantama, net nepagalvojau kad galetu but kitaip, iki kol cia forume nepaskaiciau kad kitos porai dienu daro. Bet juk ir patiems nemalonu vakaryksti maista valgyt...
nzn.kodel iki metu,bet man gyd.taip liepe.Sake iki metu drasiai duoti po 3 lasiukus..As budavo darzoves virdavau dviem dienom,tik ju nemaisydavau su niekuom.Isvirdavau ir i saldytuva atvesus padedavau.
Sermuonelis parašė:
O kodel butent iki metuku? Kitur skaciau raso iki 4 men., ortopedas man sake irgi iki metuku, bet jis jokiu tyrimu su tuo susijusiu nedare... seimos gyd. norejo padidint doze, bet kai pasakem kad isvykstam, tai sako nedidinsiu, nes saules ir taip gaus... Nesuprantu kaip jie ta vitamina skiria be tyrimu...
Vitamino D koncentracijos tyrimas kraujyje parodo ar reikia papildomai vartoti vitamino D Tyrimas skiriamas vaikams, sergantiems rachitu, nes tada yra skiriama labai dideles vitamina D dozes. Tad siekiant išvengti perdozavimo daromas kraujo tyrumas.
Tad bereikalo irgi nereiktu vaikuciu badyti imant krauja
Dutee parašė:
As pries tai daviau vitamina D pirkta Norvegijoje ir ant buteliuko buvo parasyta 10lasu i diena, dabar turiu is Lietuvos ir parasyta tik 1 laselis per diena...
Viskas priklauso nuo TV. As irgi Italijoje pirkdavau vitamina D3, kur dienos doze 1ml buvo, kas sudarydavo 28lasus!!!!!!! Bet 1ml buvo 400TV, lygiai tas pats, kas lietuviskame 1 lase
Jau nekalbant, kad man mnesiui reikdavo 3 buteliuku, o 1 kaina 15 eur
Nusipirkau lietuviska ir galvos nesuku.
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
tai dar tas laiko spaudimas..