maraida parašė:
o cia tas genetinis, kur is kulniuko eme ant tokiu lapeliu ar kaip?
Jo, kur is kulniuko.Mes irgi ligoninej antibijotiku gavom, tai visiem tokiem reikia kartot ta tyrima.
maraida parašė:
o cia tas genetinis, kur is kulniuko eme ant tokiu lapeliu ar kaip?
Jo, kur is kulniuko.Mes irgi ligoninej antibijotiku gavom, tai visiem tokiem reikia kartot ta tyrima.
rolanda723 parašė:
labuka![]()
as pirmus labai nezymius pastuksenimus pajutau 13 d., buvo 16 sav ir 4 d., bet vistiek manau, kad tik vakar tikruosius pajutau, jau tikrai gerai jauciau
![]()
(lygiai 17 sav.) taip gera paliko
ir dabar va stuksena
![]()
![]()
Taip gera pasidaro kad mazasis gyventojas jau prasinesa apie save
pradedi jausti rezultata del kurio prakentejai visus blogumus pradzioje (nors kitom tai pasiseke ju nejaust
)
stafuke parašė:
Taip gera pasidaro kad mazasis gyventojas jau prasinesa apie savepradedi jausti rezultata del kurio prakentejai visus blogumus pradzioje (nors kitom tai pasiseke ju nejaust
)
as turbut tarp tokiu irgi
sleikstuliukas budavo ir tiek, ir tik karteli vemiau
jo, malonu jaust ta ilgai laukta rezultata
rolanda723 parašė:
as turbut tarp tokiu irgisleikstuliukas budavo ir tiek, ir tik karteli vemiau
jo, malonu jaust ta ilgai laukta rezultata
![]()
![]()
as tai iki 3.5 men vemimius kentejau negalejau pradzioj beveik nieko i burna idet tik vanduo ir dziuveseliai
stafuke parašė:
as tai iki 3.5 men vemimius kentejau negalejau pradzioj beveik nieko i burna idet tik vanduo ir dziuveseliai![]()
vargsiuke
bet viskas galiausiai atsiperka
rolanda723 parašė:
vargsiukebet viskas galiausiai atsiperka
![]()
aciu
taip ir kai atsiperka pamirsti visus tuos kentejimus uz ta mazyli
labai jo laukiame
care parašė:
o tai antibiotikus vaikuciui buvo skyre? as ligoninej pati daug gavau antibiotiku ir maitinau pati savo pieneliu, bet kartoti tyrimo nereikia...
stafuke parašė:
as tai iki 3.5 men vemimius kentejau negalejau pradzioj beveik nieko i burna idet tik vanduo ir dziuveseliai![]()
Oi aš irgi vėmiau kas rytą nuo pačios pradžios iki šio pirmadienio.... Tai yra iki 16 savaitės pradžios.... Užtat džiaugiuosi, kad atradau maisto skonį ir galiu vėl valgyti
jura28-Klaipėda_2012-08-09 parašė:
Oi aš irgi vėmiau kas rytą nuo pačios pradžios iki šio pirmadienio.... Tai yra iki 16 savaitės pradžios.... Užtat džiaugiuosi, kad atradau maisto skonį ir galiu vėl valgyti![]()
![]()
Ilgokai tau...man kazkur iki 13 sav pykino paskui praejo
bet kai galejau pradet valgyt viska tai ir ryju nors skrandis mano mazai priima tad valgau po biski bet kelis kartus i dien dar uzkasdama koki vaisiu ar darzove
12 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai