niduliuke parašė:
Aš maitinu mišinuku, tai irgi nesu per tą laiką išmiegojusi normalios naktiesir dabar naktį 1-2 kartus būtinai keliasi ir išgeria apie 200 ml, o dieną visai jo n…
Mum tas pats, mišinuką geria prieš miegą ir naktį apie 04val.
niduliuke parašė:
Aš maitinu mišinuku, tai irgi nesu per tą laiką išmiegojusi normalios naktiesir dabar naktį 1-2 kartus būtinai keliasi ir išgeria apie 200 ml, o dieną visai jo n…
Mum tas pats, mišinuką geria prieš miegą ir naktį apie 04val.
saulyt3 parašė:
Mum tas pats, mišinuką geria prieš miegą ir naktį apie 04val.![]()
Šiaip jau susitaikiau, atsikeliu kaip robotas pataisau mišinuką, pamaitinu ir vėl kietai miegu
bet anksčiau kol pripratau, tai sunku tiek keltis, tiek vėl po to užmigti.
niduliuke parašė:
Šiaip jau susitaikiau, atsikeliu kaip robotas pataisau mišinuką, pamaitinu ir vėl kietai miegubet anksčiau kol pripratau, tai sunku tiek keltis, tiek vėl po to u…
Maniškis dar ir neramiai miega, vartosi, blaškosi, tad aš kietai dar retai kada užmiegu
Labas Mamytės, noriu pasigirti savo džiaugsmeliais dar kartą
Mes jau ropojam, Nagliukas jau vaikšto, Nojukas dar prilaikomas, bet jau žengia žingsnius, taip pat Naglis turi jau 4 dantukus, 5 kalasi jau, o Nojukas dar tik 3, 4 beveik išsikalęs.
Miegam labai gerai, užmiegam 21h ir iki 7-8h be problemų išmiegam,dieną miegam po 1-3 kartus po 1-1,5h
Mokomės gerti iš puodelio, mokam 6 žodelius (abu): mama, tete, boli (broli), niam niam, atia ir ne
Taip pat mokam parodyti atia
Naglis labai mėgsta visiems dalinti bučkius, o Nojus tik man, tėčiui ir broliui bučkį duoda
Naglio ūgis bei svoris: 75cm, 8,950kg, o Nojus: 76,8cm 9,120kg
taip pat reaguoja į draudimą "ne", bei leidimą "taip, gali"
Tai tiek apie mano mažiukus du
eSilvija.Karolis parašė:
Labas Mamytės, noriu pasigirti savo džiaugsmeliais dar kartąMes jau ropojam, Nagliukas jau vaikšto, Nojukas dar prilaikomas, bet jau žengia žingsnius, taip pat …
O ilgai reguoja i draudima? Musu mazoji pasakai nununu paleidzia ko negalima tik nusisuki ir vel bando
zydrun parašė:
e
Mano vaikinas irgi tiek pat
pasakai nu nu nu ir atrodo klauso, o tik nusisuk ir vėl iš naujo
zydrun parašė:
Sveikutes, stai sendien buvom patikrai sveikatos ir mes jau dideles 8.8 kg 71 cm. Ir gyditoja sake jog mazoji auksta pagal amziu bet kiek pamenu cia visi uz mus auk…
mes 8 menesiu jau buvom 72 cm :))) devyniu dar nebuvom matuotis
zydrun parašė:
Sveikutes, stai sendien buvom patikrai sveikatos ir mes jau dideles 8.8 kg 71 cm. Ir gyditoja sake jog mazoji auksta pagal amziu bet kiek pamenu cia visi uz mus auk…
Mes tai 9mėn. buvom 74cm ir 10,9kg
22 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai