Kavos as siaip negeriu, tik 3 in 1
Man kai jokiu simptomu nera, tai kazkaip ir nesijaucia, kad laukiuosi
Maima parašė:
Na, manau sausi pasipils daug mamyciu![]()
Ka manot, jei prisistatytumem viena kitai, ir pirmam puslapi, kai bus daugiau mamuku, surasytume viska?
Visdelto smalsu su kuo bendrauji
![]()
manau bus galima taip padaryti kaip sakai :))
Laimutė19 parašė:
aš išvis kavos retai geriu, dabar jau visai nebegersiu![]()
O dar užvakar parūkiau aš, tai taip sąžinę graužia dabar...
Aš šeštadienį kai nesulaukiau mmm ir pamačiau NT vaiduokliuką ta pačią dieną jau ir neberukiau... gal ir norėčiau užtraukti kokia cigarete, bet man kūdikis svarbiau nei dumai
egliukas32 parašė:
Aš šeštadienį kai nesulaukiau mmm ir pamačiau NT vaiduokliuką ta pačią dieną jau ir neberukiau... gal ir norėčiau užtraukti kokia cigarete, bet man kūdikis svarbiau nei dumai![]()
man taip pat, šiandien vyras lauke su draugu stovi taip ir kiša man cigaretę, sakau rimtai nori kad rūkyčiau, tai atgal sukišo
jokiu būnu nerūkysiu ir net minties nėra apie tai
Laimutė19 parašė:
man taip pat, šiandien vyras lauke su draugu stovi taip ir kiša man cigaretę, sakau rimtai nori kad rūkyčiau, tai atgal sukišojokiu būnu nerūkysiu ir net minties nėra apie tai
![]()
aš prarūkiau gal 13 metų be pertraukos ir sakiau vieną dieną kai pastosiu ir sužinosiu jog nešioju naują gyvybę ta pačią dieną mesiu..taip ir nutiko
net pagalvoti nenoriu
Laimutė19 parašė:
man taip pat, šiandien vyras lauke su draugu stovi taip ir kiša man cigaretę, sakau rimtai nori kad rūkyčiau, tai atgal sukišojokiu būnu nerūkysiu ir net minties nėra apie tai
![]()
Tu jaunutė visai, skaičiau tau lygtais 19m jei neapsirinku?
egliukas32 parašė:
Tu jaunutė visai, skaičiau tau lygtais 19m jei neapsirinku?![]()
![]()
Taip, man 19, jauna ir laukiuosi planuoto antro leliuko, bet manau metai ne rodiklis vaiku skaiciui
svarbiausia turet gera širdį ir galvą ant pečių;)
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai