maziukkeee parašė:
Sveiki. Norejau pasiteirauti. Ar budavokad jausdavote tik iviena sona spirius vaikuciu? Nes taipatrodo kad viena visai nebejuda![]()
as jausdavau
maziukkeee parašė:
Sveiki. Norejau pasiteirauti. Ar budavokad jausdavote tik iviena sona spirius vaikuciu? Nes taipatrodo kad viena visai nebejuda![]()
as jausdavau
maziukkeee parašė:
Labas! Man irgi kartais taip būna, kad atrodo, jog juda tik vienas vaikiukas dešniame šone... tačiau nesijaudink, juda abu
bet geriau nueik pas daktarą ir tegul pasižiūri profesionalas
Editaa2 parašė:
Labas! Man irgi kartais taip būna, kad atrodo, jog juda tik vienas vaikiukas dešniame šone... tačiau nesijaudink, juda abubet geriau nueik pas daktarą ir tegul pasižiūri profesionalas
na truputi ramiau tada dabar, penktadieni man pas daktare tai patikrins ir pasakys kaip yra,
maziukkeee parašė:
na truputi ramiau tada dabar, penktadieni man pas daktare tai patikrins ir pasakys kaip yra,
Man aplamai dešinėj pusėj daug stipresni judesiai , gal dėl to, kad ten berniukas ir jis stambesnis, nei mergytė... nors pagal echo ir visas kitas apžiūras, tyrimus, viskas gerai. Aš taip pat buvau dėl to išsigandus
aš šiandien einu pas daktarę
Editaa2 parašė:
Man aplamai dešinėj pusėj daug stipresni judesiai , gal dėl to, kad ten berniukas ir jis stambesnis, nei mergytė... nors pagal echo ir visas kitas apžiūras, tyrimus, viskas gerai. Aš taip pat buvau dėl to išsigandusaš šiandien einu pas daktarę
![]()
o tai pas tave abu vienodai auga. koks jau svoriukas pas jus? kaip jautiesi kai palyginusi tiek nedaug liko ?
Sveikos,
o as snd lankiausi pas daktare, tai labai labai netiketai pasake, kad reikalai taisosi ir galiu grizti i darba, jeee
nes jau 5 sav. namie sedziu, o kol dar pilvuka panesu, noreciau padirbti.
ir tikriausiai turesim mergaites, dukrai dziaugsmas begalinis
o kada pajutot judesius? nes mano pilvas jau didziulis, bet judesiu nejauciu.
Mildda parašė:
Sveikos,
o as snd lankiausi pas daktare, tai labai labai netiketai pasake, kad reikalai taisosi ir galiu grizti i darba, jeeenes jau 5 sav. namie sedziu, o kol dar pilvuka panesu, noreciau padirbti.
ir tikriausiai turesim mergaites, dukrai dziaugsmas begalinis![]()
as judesius pajutau 15-16sav jiegu gerai pamenu
sveikos, as taip pat pradedu prisigalvoti, kad juda tik viename sone:), bet po kazkiek laiko kai pajauciu silpnuti spyri kitame isisiepiu iki ausu
buvau pirmadieni pas doc Gintauta tai zodziu iki velyku turesiu broliukus prie saves, nebeleis ilgiau nesioti nes tiems identiskiems tolimesnis nesiojimas labai rizikingas. Docentas isireiske, kad vaikstau lynu, nes mirti jie gali labai staiga. bet as pilna geru minciu ir zinau , kad bus iskas oki doki
maziukkeee parašė:
o tai pas tave abu vienodai auga. koks jau svoriukas pas jus? kaip jautiesi kai palyginusi tiek nedaug liko ?
Pas mane lenktyniauja abu
berniukas visada būna 100g stambesnis. Kai paskutini kartą buvau, o tai buvo prieš kokias 3 savaites, tai mergytė buvo apie 1270g, berniukas apie 1380g. Jaučiuosi tai gan neblogai, bet labai nerangi tapau
vakarais kartais pamaudžia pilvą taip nestipriai, kai kada jėgų visiškai nėra, o kai kada viskas labai gerai
troškina dar be galo
kaip tu jautiesi?
Mildda parašė:
Sveikos,
o as snd lankiausi pas daktare, tai labai labai netiketai pasake, kad reikalai taisosi ir galiu grizti i darba, jeeenes jau 5 sav. namie sedziu, o kol dar pilvuka panesu, noreciau padirbti.
ir tikriausiai turesim mergaites, dukrai dziaugsmas begalinis![]()
o aš pradėjau jausti 18 savaitę
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai